Neler Yeni

Cmd windows 10 geri alma

Servant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ferhat
Hocam ben cmd den windows 10 prosunu yaptim. Geri almak istiyorum. Bi yöntemi var mi acaba. Teşekkürler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Sanırım crack yaptınız. Crackin kalıntıları ne yapsanız da sistemde kalabiliyor, en iyisi temiz kurulum.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Sanırım crack yaptınız. Crackin kalıntıları ne yapsanız da sistemde kalabiliyor, en iyisi temiz kurulum.
Cmd key crack deil hocam biraz arastirin nasil kazik yediginizi anlicaksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben cmd den windows 10 prosunu yaptim. Geri almak istiyorum. Bi yöntemi var mi acaba. Teşekkürler
Forumda bununla alakali sağlam konular var bakin yalniz nasil kaldirildiğıyla alakali var mı bilmiyorum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ali Pınar
Cmd key crack deil hocam biraz arastirin nasil kazik yediginizi anlicaksiniz.
CMD ile iki yöntem var. KMS sunucularına bağlanan var, bir de deneme süresini uzatan var. KMS sunucularına bağlanan direkt crack, diğeri de dolaylı yoldan crack. Yardım almaya çalışın bakalım, korsan içeriğe destek vermiyoruz deyip kilitlenir mi görürsünüz :)

aesir

80+
CMD ile iki yöntem var. KMS sunucularına bağlanan var, bir de deneme süresini uzatan var. KMS sunucularına bağlanan direkt crack, diğeri de dolaylı yoldan crack. Yardım almaya çalışın bakalım, korsan içeriğe destek vermiyoruz deyip kilitlenir mi görürsünüz :)
hocam peki hangisi ile yaptığımızı nasıl görebiliriz

Top Bottom