Cmd key crack deil hocam biraz arastirin nasil kazik yediginizi anlicaksiniz.Sanırım crack yaptınız. Crackin kalıntıları ne yapsanız da sistemde kalabiliyor, en iyisi temiz kurulum.
Forumda bununla alakali sağlam konular var bakin yalniz nasil kaldirildiğıyla alakali var mı bilmiyorum.Hocam ben cmd den windows 10 prosunu yaptim. Geri almak istiyorum. Bi yöntemi var mi acaba. Teşekkürler
CMD ile iki yöntem var. KMS sunucularına bağlanan var, bir de deneme süresini uzatan var. KMS sunucularına bağlanan direkt crack, diğeri de dolaylı yoldan crack. Yardım almaya çalışın bakalım, korsan içeriğe destek vermiyoruz deyip kilitlenir mi görürsünüzCmd key crack deil hocam biraz arastirin nasil kazik yediginizi anlicaksiniz.
hocam peki hangisi ile yaptığımızı nasıl görebilirizCMD ile iki yöntem var. KMS sunucularına bağlanan var, bir de deneme süresini uzatan var. KMS sunucularına bağlanan direkt crack, diğeri de dolaylı yoldan crack. Yardım almaya çalışın bakalım, korsan içeriğe destek vermiyoruz deyip kilitlenir mi görürsünüz