Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
nerden indircem ??
Steam ya da battle.net. Oyunu yükleyin ekran kartı driver güncelleştirin.Hem AMD hem Nvidia bilgisayarı yeniden başlatın.Başka türlü oyuna giremezsinizzznerden indircem ??
Driver güncelle yeniden başlatbu hata bir tek bendemi var nasıl düzeliyor?
Ekran kartı driver güncelle.bu hata bir tek bendemi var nasıl düzeliyor?
Epey bir uğraştım uyuz oldum sonunda nasıl bir sistem yaptılarsa. Activision ile giriş yapmamı istiyor Warzone 1'i oynarken ben activisonı direkt battlenet ile bağlayarak girmiştim haliyle otomatik hesap oluşturdu fakat şimdi o activision hesabına giriş yapamıyorum şifresini bilmediğim için şifre sıfırlama yaptığımda ise battlenet'e atıyor saçma sapan...Ben daha 2li aktivasyon ile uğraşıyorum. Eski warzone hesabımı bağlamam gerekiyor ödül falan verecekmiş.
2.li aktivasyonu yapmana gerek yok bende yapamadım saldım.Epey bir uğraştım uyuz oldum sonunda nasıl bir sistem yaptılarsa. Activision ile giriş yapmamı istiyor Warzone 1'i oynarken ben activisonı direkt battlenet ile bağlayarak girmiştim haliyle otomatik hesap oluşturdu fakat şimdi o activision hesabına giriş yapamıyorum şifresini bilmediğim için şifre sıfırlama yaptığımda ise battlenet'e atıyor saçma sapan...
Yok hocam 2 adımlı aktivasyonu geçtim ben direkt Warzone 1 hesabımı açamadığım için mecbur yeni hesap oluşturdum artık istemeye istemeye. Eski hesaplara ödül olarak ne veriyor acaba yeni Warzone'da?Girecek varsa beraber girebiliriz forumun Discord odasına geçiyorum gelecek varsa oraya gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.li aktivasyonu yapmana gerek yok bende yapamadım saldım.
Daha gelmedi onlar 21:00 da gelecek sanırımYok hocam 2 adımlı aktivasyonu geçtim ben direkt Warzone 1 hesabımı açamadığım için mecbur yeni hesap oluşturdum artık istemeye istemeye. Eski hesaplara ödül olarak ne veriyor acaba yeni Warzone'da?
steamdannerden indircem ??