grafik ayarlarınızın ekran resmini atabilir misinizsistem açıklamadaki gibi eskiden 100 üstü fps alırdım ( 2 ay öncesi) şimdi 50 sabit 20 60 arası geziyor yardımcı olur musunuz
hocam çıktım ama grafik ayarlarım değişik değil aynı ama bu drop ve sabit 50 fps neden oluyorgrafik ayarlarınızın ekran resmini atabilir misiniz
oyunun caldera haritası sıkıntılı hocam sizinle alakalı bir sorun değil ben bile 3060 ile ultra ayarlarda 80fps alıyorumAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam çıktım ama grafik ayarlarım değişik değil aynı ama bu drop ve sabit 50 fps neden oluyor
valla hocam verdanks gitti bozuldu oyun ya 2 ay önce aynı harita vardı br girdiğimde 90 100 bir şey alıyordum ama şimdi girilmez diyorum rebith böyle mioyunun caldera haritası sıkıntılı hocam sizinle alakalı bir sorun değil ben bile 3060 ile ultra ayarlarda 80fps alıyorum
sistemi de atabilir misiniz mobilden gözükmüyorsistem açıklamadaki gibi eskiden 100 üstü fps alırdım ( 2 ay öncesi) şimdi 50 sabit 20 60 arası geziyor yardımcı olur musunuz
gelen güncellemelerle optimizasyon bi tık bozulmuş gibisistem açıklamadaki gibi eskiden 100 üstü fps alırdım ( 2 ay öncesi) şimdi 50 sabit 20 60 arası geziyor yardımcı olur musunuz
ANAKART : BİOSTAR B450MH ,İŞLEMCİ : RYZEN 5 1600AF ,RAM :crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 cl15 kırmızı ,EKRAN KARTI : İNNO3D GTX 1660, DEPOLAMA : HYPREX FURY 3D 480GB SSDsistemi de atabilir misiniz mobilden gözükmüyor
herhangi bi sıkıntı yok sistem iyi grafik ayarlarını sıfırla bi sonra yeniden eski haline getirANAKART : BİOSTAR B450MH ,İŞLEMCİ : RYZEN 5 1600AF ,RAM :crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 cl15 kırmızı ,EKRAN KARTI : İNNO3D GTX 1660, DEPOLAMA : HYPREX FURY 3D 480GB SSD
rebırth çok sarıyor hocam bu arada yakın zamanda caldera gidecek merak etmeyinvalla hocam verdanks gitti bozuldu oyun ya 2 ay önce aynı harita vardı br girdiğimde 90 100 bir şey alıyordum ama şimdi girilmez diyorum rebith böyle mi
rebith de fps farkı baya var yavalla hocam verdanks gitti bozuldu oyun ya 2 ay önce aynı harita vardı br girdiğimde 90 100 bir şey alıyordum ama şimdi girilmez diyorum rebith böyle mi