Neler Yeni

Yardım COD Warzone Uzağı Geç Yüklüyor

The GodFather

80+ Silver
İmzadaki sistemi kullanıyorum.
Oyunu uzun zamandır oynuyorum hiç böyle bişe yaşamamıştım dün misafir çocuğu warzona girip ayarlarla oynamış heralde uzağı geç gösteriyor sorun nedir nasıl çözerim

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Oyunu uzun zamandır oynuyorum hiç böyle bişe yaşamamıştım dün misafirler çocuğu warzona girip ayarlarla oynamış heralde uzağı geç gösteriyor sorun nedir nasıl çözerim

Önce çocuğu dov hıncını al sonra ayarları varsayılana çek

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
Oyunu uzun zamandır oynuyorum hiç böyle bişe yaşamamıştım dün misafir çocuğu warzona girip ayarlarla oynamış heralde uzağı geç gösteriyor sorun nedir nasıl çözerim

bende de aynı sorun var ayarları düşükte oynuyorum ondan kaynaklı olabilir ama tam olarak hangi ayardır diyemem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir
konuyla alakasız, konsolda aim asist resmen çalışmıyor gibi. eğer konsoldan oynuyorsanız bu olay sizde de var mı? internette birçok kişi aim asist’in çok iyi çalıştığını söylemekte ama aim asist bir ben de mi çalışmıyor? şu ana kadar tek faydasını gördüğümü hissetmedim

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyla alakasız, konsolda aim asist resmen çalışmıyor gibi. eğer konsoldan oynuyorsanız bu olay sizde de var mı? internette birçok kişi aim asist’in çok iyi çalıştığını söylemekte ama aim asist bir ben de mi çalışmıyor? şu ana kadar tek faydasını gördüğümü hissetmedim
ben pc den oynuyorum ve aim asisti hiç kullanmadım ne olduğunu da bilmiyom :d ama merak ettim araştırıcam

BeratColak5

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berat-Çolak
aim asist kullanıyorum kolla oynarken fazlasıyla iyi çalışıyor fakat bir kaç farklı modu var belki onlarla alakalı olablir çalışmıyor gibi hissetmen. Kimi ayar daha küçük bir hitbox u hedef alıyor fakat daha sert bir aim asist sunuyor kimi de optimum bir düzeyde sunuyor. Şu videodan bulabilirsin aim asist ile alakalı detayları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332
Üyeler
163,471
Son üye
gökhanx11
Top Bottom