The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
hayır.
hayır.
Tavsiye ederim, hatta büyük ihtimalle bunu izledikten sonra bir daha anime izlemek istemeyeceksin.hayır.
Başka var mı?Code Geass: Fukkatsu No Lelouch;
Bunu izle sadece yeter devamını bu anlatıyor
Yok sadece buTavsiye ederim, hatta büyük ihtimalle bunu izledikten sonra bir daha anime izlemek istemeyeceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka var mı?
Yok sadece bu
Alternatif evren gibi bir şey izleme kafan karışmasın yada izle sana kalmışCode Geass: Akito the Exiled
Bu nedir peki? 5 film varmış ne olduğunu bilemiyorum ama, sen biliyorsan açıklar mısın?
İzleyeceğim şey, ilk söylediğin.Alternatif evren gibi bir şey izleme kafan karışmasın yada izle sana kalmış
İzle filmi senİzleyeceğim şey, ilk söylediğin.İçten içe kuduruyorum bu arada, herkesin isteyeceği son; bu değildi, mutlu bir şeydi. Bir de herkesin nefreti, çok rahatsız edici la.
Bu gün kesinlikle izleyeceğim de, çok kötü la sen yapar mıydın öyle bir şey. Hani, sanırım zaten bu finali dünyanın en iyi finali yapan da bu. Cidden ne diyeceğimi bilemiyorum, etkisinden çıkmam lazımİzle filmi sen
O Lelouch baba boşuna kral değil tabi sen izle filmiBu gün kesinlikle izleyeceğim de, çok kötü la sen yapar mıydın öyle bir şey. Hani, sanırım zaten bu finali dünyanın en iyi finali yapan da bu. Cidden ne diyeceğimi bilemiyorum, etkisinden çıkmam lazım
Büyük ihtimalle çoğunu izlemişsindir, ayrıca Code Geass seviyesinde çok fazla izlemedim, izlediklerimden aklımda kalanlar:O Lelouch baba boşuna kral değil tabi sen izle filmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana anime önerir misin?
Charlotte izledim sadece diğerlerini izlemedim bakıcam teşekkürlerBüyük ihtimalle çoğunu izlemişsindir, ayrıca Code Geass seviyesinde çok fazla izlemedim, izlediklerimden aklımda kalanlar:
Owari no Seraph
TG ilk iki sezon
Bunny Girl Senpai (Bu gayet iyi bir anime, aksiyon falan yok ama cidden güzel)
Kimi no Na wa
Tenki no Ko
Boku dake Ga Inai Machi
(Üç anime de hikaye olarak güzel)
Charlotte
Sakurasou no pet na Kanajo
Satsuruki no Tenshi
Angel Beats
Mirai Nikki(herkes sevmeyebilir, ama biraz farklı bir yapım)
SAO da var ama bu biraz farklı yani, ilk başta güzel başlayıp, sonra biraz tökezliyorlar, Alicization kısmını beğenirsin. Sonu yine saçma, iyi kötü iyi kötü gibi bir şekilde gitmişler resmen.
Rica ederim.Charlotte izledim sadece diğerlerini izlemedim bakıcam teşekkürler
SAO çok beğenen de var nefret eden de var bilemedimBüyük ihtimalle çoğunu izlemişsindir, ayrıca Code Geass seviyesinde çok fazla izlemedim, izlediklerimden aklımda kalanlar:
Owari no Seraph
TG ilk iki sezon
Bunny Girl Senpai (Bu gayet iyi bir anime, aksiyon falan yok ama cidden güzel)
Kimi no Na wa
Tenki no Ko
Boku dake Ga Inai Machi
(Üç anime de hikaye olarak güzel)
Charlotte
Sakurasou no pet na Kanajo
Satsuruki no Tenshi
Angel Beats
Mirai Nikki(herkes sevmeyebilir, ama biraz farklı bir yapım)
SAO da var ama bu biraz farklı yani, ilk başta güzel başlayıp, sonra biraz tökezliyorlar, Alicization kısmını beğenirsin. Sonu yine saçma, iyi kötü iyi kötü gibi bir şekilde gitmişler resmen.