Neler Yeni

Coil whine çıkan RX 6700XT iade edilmeli mi?

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Arkadaşlar beni ses olarak çok rahatsız etmiyor benim için performans ve ısıya etki etmemesi yeterli zaten araştırdım yazdım forumlara da performansa etki etmez demişler bu sorun uzun vadede sorun çıkarır mı 8 Haziran'da sipariş verdim 14 Haziran'da elime ulaştı ama bunu iadeye veya garantiye göndermek istemiyorum çünkü hem ucuza aldım kartı bu fiyata bir daha bulmam çok zor hem jelatinlerini söküp attım kartın. Hem de hediye gelen oyunu Steam'den etkinleştirdim ve oynadım sizce ne yapayım.

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
Arkadaşlar beni ses olarak çok rahatsız etmiyor benim için performans ve ısıya etki etmemesi yeterli zaten araştırdım yazdım forumlara da performansa etki etmez demişler bu sorun uzun vadede sorun çıkarır mı 8 Haziran'da sipariş verdim 14 Haziran'da elime ulaştı ama bunu iadeye veya garantiye göndermek istemiyorum çünkü hem ucuza aldım kartı bu fiyata bir daha bulmam çok zor hem jelatinlerini söküp attım kartın. Hem de hediye gelen oyunu Steam'den etkinleştirdim ve oynadım sizce ne yapayım.
sinir etmiyosa okey.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
boşa zaman harcasın iade ettiremezsin thh gitmeli ve 6 ayı gözden çıkarmalısın belki bir ihtimal haklı çıkarsan iade değişim yaptırabilirsin

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
performansa etkisi olan bir şey değil zaten, rahatsız etmiyorsa sorun da yoktur.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
hocam ben de rx6700 kullanıyorum ve bende de başta coil whine vardı ama şuan yok ya da ben alıştım :D

Nwfrx_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ege Beker
Aynı karttan bende de var asus dual modeli. Sizinki hangi modeldir bilmem ama asusun sitesinde bu ses arıza olarak belirtilmiyor, çözüm kısmında ise yeni modellerde bu sorunu çözmeye çalışacağız diyor. Bende de aynı sorun var bunları görünce hiç uğraşmadım. Siz isterseniz bi şansınızı deneyin.

kaanlock

80+
hocam ben de rx6700 kullanıyorum ve bende de başta coil whine vardı ama şuan yok ya da ben alıştım :D
nasıl yok oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

rx 6700 var bende de cw var

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
performansa etkisi olan bir şey değil zaten, rahatsız etmiyorsa sorun da yoktur.
anladım hocam kulaklıkla duyulmuyor rahatsızlık vermiyor zaten iade etmekte istemiyorum çünkü hem ucuza aldım dolar 21 iken hem kabul etmeyebilirler hem beklemesi var hemde daha alalı 2 hafta olmadı birde gelen kartta da cw olabilir bir sürü nedenden dolayı iade etmek istemiyorum

hocam başka forumda bir arkadaşta aynısını yazmış 3 4 ay sonra gitii ses yazmış sizde de mi öyle oldu

nasıl yok oldu

rx 6700 var bende de cw var
hocam bir yerde okudum kronik galiba ama bende gördüm başka forumda biri 3 4 ay sonra sesin gittiğini yazmış

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
anladım hocam kulaklıkla duyulmuyor rahatsızlık vermiyor zaten iade etmekte istemiyorum çünkü hem ucuza aldım dolar 21 iken hem kabul etmeyebilirler hem beklemesi var hemde daha alalı 2 hafta olmadı birde gelen kartta da cw olabilir bir sürü nedenden dolayı iade etmek istemiyorum

hocam başka forumda bir arkadaşta aynısını yazmış 3 4 ay sonra gitii ses yazmış sizde de mi öyle oldu
boşver, önemli bir şey değil.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
ilerde performansa etkisi vs. olmaz sadece satmak istediğinde sorun çıkartabilir o kadar, çok kafaya takmıyorsan bu tarz şeyleri ses rahatsız etmez

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Adama söylemek zorundasınız cw olduğunu adamda sizinkinde cw olduğu için başkasindan alır fiyatı dusurmeniz lazım yani
doğru hocam yapıcak bir şey yok zaten üniveristeye gittiğimde kardeşime kalıcak o düşünür onu artık
sinir etmiyosa okey.
hocam beni sinir etmiyor çok zaten bazı kişiler ileride alışırsın demiş arkadaşın dediği gibi iade işi çok uzun sürüyor ve yüksek ihtimal kabul etmiyorlar etseler bile öbürü de aynı olucak yüksek ihtimal o yüzden ben bir şey yapmıyacam
boşa zaman harcasın iade ettiremezsin thh gitmeli ve 6 ayı gözden çıkarmalısın belki bir ihtimal haklı çıkarsan iade değişim yaptırabilirsin
haklısınız hocam yüksek ihtimal bir şey yapmıyacağım
Aynı karttan bende de var asus dual modeli. Sizinki hangi modeldir bilmem ama asusun sitesinde bu ses arıza olarak belirtilmiyor, çözüm kısmında ise yeni modellerde bu sorunu çözmeye çalışacağız diyor. Bende de aynı sorun var bunları görünce hiç uğraşmadım. Siz isterseniz bi şansınızı deneyin.
aynısı hocam asus dual benimkide arıza değilse zaten yapıcak bir şey yok sağolun bilgilendirdiğiniz için arkadaşların dediği gibi sadece ses için bukadar zaman ve emek harcamaya değmez ve dolar arttı aynı kartı alamıyacağım birdaha aynı zamanda öbür aldığım kartta da bu sotunun yaşanması muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,583
Üyeler
164,699
Son üye
Tolgailhan54
Top Bottom