Coil Whine Sesi Hakkında

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,265
2 Kez konu açtım son kez bir daha açıyorum yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar , aldığım hazır sistemde alttaki ses çıkıyor bu ekran kartından geliyor büyük ihtimalle , bazı arkaşlar psuda olabilir vs dedi bilmiyorum ama sanmıyorum ikiside olabilir , oyuna girdiğim an gelmeye başlıyor aşırı çok gelmiyor ama yinede duyuluyor rahatsız ediyor , ben bunu garantiye göndersem kabul ederlermi değişim için?
Ekran Kartım : ASUS GeForce RTX 3060 Ti TUF GAMING OC 8GB

Link :

Anakarttan da geliyor olabilir, dikkatli dinlemek lazım nereden geldiğini öğrenmek için.

Dostum furmark testini aç boşluk tuşuna bastığında göz kaybolur ses artıyorsa coilwhine.

Benim güç kaynağımda coil whine vardı garantiye yolladığımda direkt yenisi ile değişim yapılmıştı, coil whine bobinlerin sarımı ile kaynaklanan bir sorun ( bildiğim kadarı ile ) olduğu için performansa bir zararı yok ancak ses rahatsız ediyor ise firma ile görüşüp yenisi ile değişim isteyebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakarttan da geliyor olabilir, dikkatli dinlemek lazım nereden geldiğini öğrenmek için.
anakarttan o kadar ses çıkmaz

Benim güç kaynağımda coil whine vardı garantiye yolladığımda direkt yenisi ile değişim yapılmıştı, coil whine bobinlerin sarımı ile kaynaklanan bir sorun ( bildiğim kadarı ile ) olduğu için performansa bir zararı yok ancak ses rahatsız ediyor ise firma ile görüşüp yenisi ile değişim isteyebilirsiniz

anakarttan o kadar ses çıkmaz
asusmuydu hocam garantiye gönderdiğiniz kart?

sanmıyorum hocam ekran kartına yaklaşınca bariz belli oluyor

Dostum furmark testini aç boşluk tuşuna bastığında göz kaybolur ses artıyorsa coilwhine.
dediğiniz gibi oldu hocam boşluğa bastım an ses yükseliyor sürekli

Ekran kartından geliyor yük binince yani ekran kartı cw yapıyor.Benim başımada gelmişti ben 14 günlük değişim hakkımı kullanmak istiyorum diye çözmüştüm.cw var deseydim servise yönlendirip iade raporu isteyeceklerdi.Süreci uzatmamak adına bu yola başvurmuştum.

Ben de benim coil whine ekran kartından geliyor sanmıştım ama benimki anakarttan geliyor, sizde de aynısı olabilir belki dedim. Ekran kartından geliyorsa değişim yapabilirsiniz umarım. Video çekip aldığınız yere yollayın bence.

Ben de benim coil whine ekran kartından geliyor sanmıştım ama benimki anakarttan geliyor, sizde de aynısı olabilir belki dedim. Ekran kartından geliyorsa değişim yapabilirsiniz umarım. Video çekip aldığınız yere yollayın bence.
hocam furmark testi açtım ekran kartından geldiğine eminim , anakart olduğunu sanmıyorum pek gpu stress test ve oyundayken geliyor bu ses

dediğiniz gibi oldu hocam boşluğa bastım an ses yükseliyor sürekli
kart değil hocam güç kaynağı, cooler master dı

hocam furmark testi açtım ekran kartından geldiğine eminim , anakart olduğunu sanmıyorum pek gpu stress test ve oyundayken geliyor bu ses
coil whine zaten yük altında çıkan bi sorundur

kart değil hocam güç kaynağı, cooler master dı

coil whine zaten yük altında çıkan bi sorundur
pardon hocam görmemişim , ekran kartı içinde aynı olurmu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,233
Üyeler
187,015