Arkadaşlar merhaba bu sorunla aslında 1 yıl önce falan karşılaştım araştırdım araştırdım bulamadım burayada yazmıştım ama cevap veren olmadı her neyse oyun oynarken iyi yada kötü grafikli olsun her türlü oyunda 1-2 saat geçirince oyun delirmeye başlıyo mesela en çok gta 5 te oluyor araba sürüyorum mesela arabanın içinden içinden siyah ışınlar geliyo gibi ve tüm ekranımı kaplıyo yada forza horizon 5 oynarken denizlerden yada uzak yerlerden yine siyah siyah şeyler geliyor neden böyle oluyor bileniniz varmı sıcaklıkla ilgili olduğunu düşünmüyorum hiçbirzaman 70 derecenin üstüne çıkmadı benim ekran kartımın sıcaklığı ekran kartım sapphire rx 580 nitro+ modeli işlemcim i5-9400f ram in 8gb windows ssdmde yüklü ssd ye oyun atcak kadar yer olmadığı için tüm oyunlarım 2 tb lik hddm de monitörden kaynaklı olduğunuda düşünmüyorum eskiden başka bir monitör kullanıyordum ondada oluyordu hani çok gıcık edici bir şey lütfen daha önce bu sorunu yaşayıp çözmüş yada çözümünü bilen birisi yardım etsin bu arada belki işinize yarar muhtemelen psumdan coil whine sesi geliyo azda değil öyle bir titriyoki hem çok ses çıkarıyo hemde masayı titretiyo o kadar güçlü yani delirtcek şekilde bilgisayar yük altındaykende olmuyo kafasına göre ses çıkıyo yada çıkmıyo bazen 2-3 aylığına ses kesiliyo oh diyorum kurtuldum geri başlıyo bi anda sesi çıkarmaya hafiften bilgisayarın önünü kaldırım bırakınca ses gidiyo ama sonra geri geliyo bununda çözümünü bilen varsa yazsın lütfen şimdiden teşekkürler ss i bırakacağım
oyunun adı terra techgayet hafif grafikli bir oyun mesela o arabanın etrafındaki yeşil parlamaların olmaması lazım gta 5 ve forza horizon 5 inde ss lerini atardım ama yüklü değil yeni formatladım yardımcı olursanız sevinirim