psu coil whine sesi pc ye yük binince artar mi?

GGxCrazy

80+
Reaksiyon skoru
8
Yeni Kasa,PSU ve 3060 12gb aldım ve bazı oyunlarda sorun yok hiç ses çıkmıyor ama gta5 de çok az Forza 5 e girince coil whine gibi bir ses çok fazla artıyor binen yüke göre sesi artıp azalıyor PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM ÇÜNKÜ KASA KAPAĞINI AÇIP BAKTIM SES EKRAN KARTI VEYA İŞLEMCİDEN GELMİYOR AMA KULAĞIMI PSU YAKLAŞTIRINCA SES GELİYOR O YÜZDEN PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM coil whine mı yoksa başa bir sey mi?
Screenshot_2024-07-01-21-07-56-276_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Sesi konuya ekleyebilirsen daha iyi yardımcı olurlar.

Evet, artar. Aynı durum bende de var.

Yeni Kasa,PSU ve 3060 12gb aldım ve bazı oyunlarda sorun yok hiç ses çıkmıyor ama gta5 de çok az Forza 5 e girince coil whine gibi bir ses çok fazla artıyor binen yüke göre sesi artıp azalıyor PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM ÇÜNKÜ KASA KAPAĞINI AÇIP BAKTIM SES EKRAN KARTI VEYA İŞLEMCİDEN GELMİYOR AMA KULAĞIMI PSU YAKLAŞTIRINCA SES GELİYOR O YÜZDEN PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM coil whine mı yoksa başa bir sey mi?Alıntıyı görüntüle
genelde ana menüde gelir o ses zamanla azaldığı oluyor

Yeni Kasa,PSU ve 3060 12gb aldım ve bazı oyunlarda sorun yok hiç ses çıkmıyor ama gta5 de çok az Forza 5 e girince coil whine gibi bir ses çok fazla artıyor binen yüke göre sesi artıp azalıyor PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM ÇÜNKÜ KASA KAPAĞINI AÇIP BAKTIM SES EKRAN KARTI VEYA İŞLEMCİDEN GELMİYOR AMA KULAĞIMI PSU YAKLAŞTIRINCA SES GELİYOR O YÜZDEN PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM coil whine mı yoksa başa bir sey mi?Alıntıyı görüntüle
Evet akım arttıkça ses artar.

Rahatsız edicek düzeydeyse ve iade hakkınız varsa iade edin bence

İade süresi biti sadece garanti var bende garantiye göndermek istemiyorum çok uzun sürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyuna girince artıyor
Coil white olduğuna eminseniz zamanla bazen azalabiliyor benim deepcool pf750 de çok vardı 6-7 ay oldu alalı biraz azaldı çok rahatsız ediyorsa gönderin gitsin garantiye

Coil white olduğuna eminseniz zamanla bazen azalabiliyor benim deepcool pf750 de çok vardı 6-7 ay oldu alalı biraz azaldı çok rahatsız ediyorsa gönderin gitsin garantiye
Söyle oyun oynanıyor kendi az çok az duyuluyor fakat oyuna girince ses duyula bilir hale geliyor

Söyle oyun oynanıyor kendi az çok az duyuluyor fakat oyuna girince ses duyula bilir hale geliyor
Yük altındayken normal ilerde azalır belki azalmassa gönderirsiniz boş bi zamanda garanti bitmeden

coil whine çoğunlukta zaten yük esnasında gerçekleşir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,606
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri