Neler Yeni

Çok acil bir konu başkası bilgisayarıma erişti

hhades

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Saywen murphy
arkadaşlar çok korkuyorum gerçekten yeni aldım pc yi ve benim için çok önemli bir daha tekrarlanır mı bu olay
Mesaj otomatik birleştirildi:

defender dan virüs taraması yaptım herhangi bir şey çıkmadı

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
arkadaşlar çok korkuyorum gerçekten yeni aldım pc yi ve benim için çok önemli bir daha tekrarlanır mı bu olay

Daha detaylı bir tarama yapın bence kaspersky vb uygulama ile steamden öyle bir şey olamaz gibime geliyor

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Güvenli moda almadıkça hiçbir yaptığınızın anlamı yok. Bir yerden silersin diğer yerden çıkar. Kaspersky rescue disk'i boot edip açarsan da olur, güvenli moda alıp iyi bir antivirüs ile tarama yaparsan da ama öyle kuru kuru tarama yapayım silsin mantığı sadece önceden açılmamış virüslerde işe yarar.

Techno08

80+ Gold

Malwarebytes ve kaspersky security cloud indirip öyle tarama yapın. Modemi kapatıp güvenli moda girin ve dediğim programlarla tarayın.

hhades

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Saywen murphy
Şuan yapıyorum bu sorunu çözebilir değil mi

Malwarebytes ve kaspersky security cloud indirip öyle tarama yapın. Modemi kapatıp güvenli moda girin ve dediğim programlarla tarayın.

Yaptım herhangi bir şey çıkmadı dün gece yaptığımda kasperskydan 1 trojana denk gelmişti ve silmişti düzelmişmidir acaba

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold
Şuan yapıyorum bu sorunu çözebilir değil mi

Yaptım herhangi bir şey çıkmadı dün gece yaptığımda kasperskydan 1 trojana denk gelmişti ve silmişti düzelmişmidir acaba

düzelmiştir o zaman. Birde son olarak adwcleaner indirin yeter.

Top Bottom