mysticbaskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
şuan ödeme bilgilerini girmek üzereyim bu sistem alınır mı ne düşünüyorsunuz? isimde 8gb yazıyor ekran kartı ama kasa içeriğinde 16gb gözüküyor
teşekkürler hocam öyle yapayımyarın mesaı saatlerınde arayın bılgı alın ona gore sıparıs verın degısık bı sıte sabah sıparıs ıptal talebı olusturdum hala onaylamadılar ıptal etmek ıstersen senınkıde uzun surer
5200mhz CL40 Ram kötü onu kesin değiştir onun dışında kasayıda belki Vento 650W yapabilirsin daha iyi olur.şuan ödeme bilgilerini girmek üzereyim bu sistem alınır mı ne düşünüyorsunuz? isimde 8gb yazıyor ekran kartı ama kasa içeriğinde 16gb gözüküyorAlıntıyı görüntüle
teşekkür ederim hocam, yarın itopyayı arayıp kesin bi bilgi aldıktan sonra değiştirip siparişi geçeceğim 16gb 5060ti ise, bi arkadaşım kasayı fazeon un 650w bir kasası ile değiştirmemi söyledi rami de yazdım kenara5200mhz CL40 Ram kötü onu kesin değiştir onun dışında kasayıda belki Vento 650W yapabilirsin daha iyi olur.
İntel işlemci olduğu için ilerde işlemci yükseltirsen anakart da değişmen lazım ama bu işlemci uzun yıllar götürür o yuzden çok bir sıkıntı olmaz.
teşekkür ederim hocam, yarın itopyayı arayıp kesin bi bilgi aldıktan sonra değiştirip siparişi geçeceğim 16gb 5060ti ise, bi arkadaşım kasayı fazeon un 650w bir kasası ile değiştirmemi söyledi rami de yazdım kenara
Fazeonun 650W olan kasası Tam 650W veremiyor 12+ dan 552W veriyor ve korumaları belirsiz sanırım. (Bulamadım)teşekkür ederim hocam, yarın itopyayı arayıp kesin bi bilgi aldıktan sonra değiştirip siparişi geçeceğim 16gb 5060ti ise, bi arkadaşım kasayı fazeon un 650w bir kasası ile değiştirmemi söyledi rami de yazdım kenara
hocam işlemci çok geri böyle de, işlemciye önem veriyorum ekran kartı dışında en çok![]()
PCH SMOKIN V1 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şu bile ondan daha mantıklı ram cl 30
teşekkür ederim öyle yapacağımFazeonun 650W olan kasası Tam 650W veremiyor 12+ dan 552W veriyor ve korumaları belirsiz sanırım. (Bulamadım)
Vento kasa al tam 650W verebiliyor 12+ dan ve OCP, OVP, OPP, SCP Korumaları var C tier bir ortalama Psu.
Aralarında 260TL fiyat farkı var.
hocam işlemci çok geri böyle de, işlemciye önem veriyorum ekran kartı dışında en çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim öyle yapacağım