ÇOK ACİL BU SİSTEM ALINIR MI İTOPYA İNDİRİM

Reaksiyon skoru
5
şuan ödeme bilgilerini girmek üzereyim bu sistem alınır mı ne düşünüyorsunuz? isimde 8gb yazıyor ekran kartı ama kasa içeriğinde 16gb gözüküyor
1762190278826.webp

daha önce böyle durumda isimde yazan ekran kartlarını yollamış itopya ondan dolayı sipariş vermedim hala bekliyorum ne zaman düzeltecekler diye umarım pişman olmayız

yarın mesaı saatlerınde arayın bılgı alın ona gore sıparıs verın degısık bı sıte sabah sıparıs ıptal talebı olusturdum hala onaylamadılar ıptal etmek ıstersen senınkıde uzun surer

şuan ödeme bilgilerini girmek üzereyim bu sistem alınır mı ne düşünüyorsunuz? isimde 8gb yazıyor ekran kartı ama kasa içeriğinde 16gb gözüküyorAlıntıyı görüntüle
5200mhz CL40 Ram kötü onu kesin değiştir onun dışında kasayıda belki Vento 650W yapabilirsin daha iyi olur.

İntel işlemci olduğu için ilerde işlemci yükseltirsen anakart da değişmen lazım ama bu işlemci uzun yıllar götürür o yuzden çok bir sıkıntı olmaz.

5200mhz CL40 Ram kötü onu kesin değiştir onun dışında kasayıda belki Vento 650W yapabilirsin daha iyi olur.

İntel işlemci olduğu için ilerde işlemci yükseltirsen anakart da değişmen lazım ama bu işlemci uzun yıllar götürür o yuzden çok bir sıkıntı olmaz.
teşekkür ederim hocam, yarın itopyayı arayıp kesin bi bilgi aldıktan sonra değiştirip siparişi geçeceğim 16gb 5060ti ise, bi arkadaşım kasayı fazeon un 650w bir kasası ile değiştirmemi söyledi rami de yazdım kenara

teşekkür ederim hocam, yarın itopyayı arayıp kesin bi bilgi aldıktan sonra değiştirip siparişi geçeceğim 16gb 5060ti ise, bi arkadaşım kasayı fazeon un 650w bir kasası ile değiştirmemi söyledi rami de yazdım kenara

Şu bile ondan daha mantıklı ram cl 30

Ekler

• 1000175038.webp
    1000175038.webp
    6.3 KB · Hit: 10
Fazeonun 650W olan kasası Tam 650W veremiyor 12+ dan 552W veriyor ve korumaları belirsiz sanırım. (Bulamadım)

Vento kasa al tam 650W verebiliyor 12+ dan ve OCP, OVP, OPP, SCP Korumaları var C tier bir ortalama Psu.
Aralarında 260TL fiyat farkı var.

Ekler

• 44.webp
    44.webp
    158.6 KB · Hit: 7

Şu bile ondan daha mantıklı ram cl 30
hocam işlemci çok geri böyle de, işlemciye önem veriyorum ekran kartı dışında en çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fazeonun 650W olan kasası Tam 650W veremiyor 12+ dan 552W veriyor ve korumaları belirsiz sanırım. (Bulamadım)

Vento kasa al tam 650W verebiliyor 12+ dan ve OCP, OVP, OPP, SCP Korumaları var C tier bir ortalama Psu.
Aralarında 260TL fiyat farkı var.
teşekkür ederim öyle yapacağım

hocam işlemci çok geri böyle de, işlemciye önem veriyorum ekran kartı dışında en çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim öyle yapacağım

Tabi o işlemci çok daha iyi fakat güncelleme alamıyorsun bir sonra ki soket yok felan bunda yine değiştirme sansin oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,115
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri