Çok Korkunç Olmayan Korku Oyunu Önerisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,080
Korku oyunlarını çok seviyorum ama oynamaya korkuyorum, outlast 2 oynamak istiyorum ama korkuyorum. Nasıl alışabilirim? Metro 2033 reduxta baya gerildim ama oynayabiliyorum, çok korkunç olmayan oyun önerir misiniz?? Devour ve pacify'da arkadaşlarımla oynadım.

Korku oyunlarını çok seviyorum ama oynamaya korkuyorum, outlast 2 oynamak istiyorum ama korkuyorum. Nasıl alışabilirim? Metro 2033 reduxta baya gerildim ama oynayabiliyorum, çok korkunç olmayan oyun önerir misiniz?? Devour ve pacify'da arkadaşlarımla oynadım.
I saw black cloud güzel bir gerilim oyunudur oynamanı öneririm film şeklinde çekildi ve senin seçimlerine göre ilerliyo yaklaşık 1.40 saat oynama süresi var ramazanda vakit geçirmelik oyun

Metro serisini bitirmeni öneririm. Daha sonrasında Dead Space oyununa bakabilirsin.
Ek olarak Emily Wants To Play veya FNaF serisi gibi bol jumpscare'lı oyunları da oynamanı öneririm. Oynadıkça alışmaya başlarsın.

FEAR. Ama ilk oyunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Devour @Dışkapı Metrosu

1618174092672.png

S.T.A.L.K.E.R serisini oyna. Onlar da çok iyi.

Geri