Neler Yeni

Çok mu kafaya takıyorum ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar 2 hafta önce bir ameliyat geçirdim, 1 arkadaşım dışında diğer 5-6 yıllık hiçbir arkadaşım arayıp sormadı.

2-3 tanesini ailem tanıyor neden gelip seni görmediler falan diye sordular, çalışıyorlar gelemiyorlar aradılar dedim.

Sizce bu arkadaşlarım ile arkadaşlığı sürdürmelimiyim ?

Daha 2 yıllık tanıdığım çokta samimi olmadığım çocuk tedavi süresi boyunca arıyordu mesaj atıyordu. Çalıştığım için ziyarete gelemedim illa geleceğim falan yazdı hatta.

Diğer uzun yıllardır arkadaşım olanlarda ne mesaj attı ne bişey sadece onlardan biri geçmiş olsun yazmış başka da ne aradı ne sordular.

(Hep cafelere/lokantalara falan birlikte gidiyorduk bazılarına öz kardeşim gözüyle bakıyordum.)

Bu durum 1 haftadır çok canımı sıkıyor, zoruma gidiyor valla veya ben mi abartıyorum ?

Siz olsanız ne yapardınız ?

utkumlk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
utku melek
Hasta bir insan gerçekten arıyor bu durumları bence haklısın dostum, ben fazla yaşamadım max 1-2 ''arkadaş'' falan olmuştur böyle, onların da önemi bana verdikleri kadardır. Arkadaşların adına kötü bir yorumda bulunmak istemem, belki de dalgınlıklarına gelmiştir bilemezsin, Çok gemiş olsun, Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun <3

Livaković

80+ Silver
Arkadaşlar 2 hafta önce bir ameliyat geçirdim, 1 arkadaşım dışında diğer 5-6 yıllık hiçbir arkadaşım arayıp sormadı.

2-3 tanesini ailem tanıyor neden gelip seni görmediler falan diye sordular, çalışıyorlar gelemiyorlar aradılar dedim.

Daha 2 yıllık tanıdığım çokta samimi olmadığım çocuk tedavi süresi boyunca arıyordu mesaj atıyordu. Çalıştığım için ziyarete gelemedim illa geleceğim falan yazdı hatta.

Diğer uzun yıllardır arkadaşım olanlarda ne mesaj attı ne bişey sadece onlardan biri geçmiş olsun yazmış başka da ne aradı ne sordular.

(Hep cafelere/lokantalara falan birlikte gidiyorduk bazılarına öz kardeşim gözüyle bakıyordum.)

Bu durum 1 haftadır çok canımı sıkıyor, zoruma gidiyor valla veya ben mi abartıyorum ?

Benim zor zamanında yanımda olmayan adamın yanımdada yeri yoktur burda taktığınız bir durum yok hatta suratınada söylerdim arkadaşlığı bitirmeden ölsen mezarına gelmem diye.

Kara*

80+ Silver
Öncelikle geçmiş olsun, değerli arkadaşlık günümüze göre kıyaslamak gerekirse baya düşük. Ama ben olsam o kadar fazla takmazdım, hani manita falan olsa neyse ama arkadaş kankam adı üstünde sadece bir yere kadar seni düşünür, bu ister 2 aylık ister 5 yıllık olsun, biraz takıldın samimiyetin oldu arkadaş olarak kolladınız birbirinizi belki yeri gelince ama işler böyle tek kaldığın durumlarda kimse umursamaz. Bu sadece arkadaş olarak değil yakın çevren olsun kız arkadaşın olsun hep böyledir, yeri gelince bu sana dönmeyen arkadaşların arayıp sorduğunda cevabını güzel şekilde ifade edersin, zaten biraz olsun değer veren kişi bunları anlar, sen de ona göre ona değer verip vermemek gibi düşüncelerini arkadaşın hata yapınca gösterirsin. Dediğin doğru şahsen ciddi sorunlar yaşadığımda bu konuda manita olsun öteki arkadaşlar olsun pek fazla umursamadı, ben ilgi duygu beklemeyen birisiyim, ama daha 2-3 aylık tanıdığım karakterli arkadaşlarım onlardan daha çok ilgilendi, kız erkek hiç fark etmez biraz karakteri varsa ne kadar gerçek dost olduğu belli olur.

Son düzenleme:

egebaranakk0

80+ Silver

Geçmiş olsun kanka hiç canını sıkma içerlenicek veya zoruna gitmesi gerekicek bi psikolojiye girme, iyileştikten sonra hepsinle ortak bi alanda buluşup konuş ve durumu yüzlerine vur. demesem içimde kalırdı termal pedlerin mi değişti hocam macun markası nedir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Çok takma guvenilecek çok az insan var ve bn daha hiç bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular