Yardım Çok saçma Kablolu internetle hız düşük alıyorum yardım

adamlar denemeseydi kendi cihazıyla driver güncelle derdimde ne saçma durum bu be
Valla öyle modem değişildi kablo değişildi modenin yanındaki küçük kutu fiber için onlar değişti. Tek kabloyla kısa kabloyla hatta farklı cihaza takıldı denendi. Modem arayüzüne baktım orda da sorun yok. Ki farklı modemlede denedik yok bir türlü sonuç yok. Wifi ile 200 verip kablo ile vermemesi kadar saçma benim başıma gelir böyle saçma şeyler 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekom gelen adamlar üstlerini aradılar oda saçma ilk kez duyuyorum dedi. Onunda üstünü aradılar oda aynısını dedi 😂

Hayatımda yaşadığım en saçma durumla karşı karşıyayım. 200 mbps internet kullanıyorum. Wifisde 180- 200 mbps arası alıyorum. Ama kabloluda 90 alıyorum. Modem değiştim kablo değiştim herşeyi yaptım. Türktelekomdan da adamlar geldi onlarda baktı herşeyi yaptılar çözüm bulamadık. Bilgisi olan var mı?
Modem: keenetic hopper dsl
Pc anakartım: asus rog x870-a soranlara
Farklı bir cihaz bağladılar modemin arkasından kabloyla onlada aynı sonucu verdi
90 mbpts biz hiç yaşayamadık ki abi
ama sorun kabloda olabilir aldıgınız yerin kacak kablo satmadıgından eminseniz bence tt sorunudur

90 mbpts biz hiç yaşayamadık ki abi
ama sorun kabloda olabilir aldıgınız yerin kacak kablo satmadıgından eminseniz bence tt sorunudur
Hallettim tüm kabloları bağladım sonra pc kapattım az bekledim ve açtım şimdi düzeldi. 2 parça şeklinde bağlı olmasına rağmen kayıpsız hallettim sonunda. Pc reset atınca değilde pc komple kapatıp açınca düzeldi. Birde türktelekomcular fiber kablonun içindeki 4 kabloyu bağladılardı ben 8 tanesinide aynı renklerine bağladım. Sonra pc kapatıp açtım sonunda düzeldi

Geri