Neler Yeni

Çok sevdiğiniz Mansur Yavaş ne yaptı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.

*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?

Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.

Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!

Son düzenleme:

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
ne :)?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrencilere sabah sıcak çorba
Öğrenciler için ücretsiz otobüs hatları
Abonman kart
Öğrencilere %50 su indirimi
Çiftçilere tohum
COVID dönemi kira yardımı
vs vs.
Daha çok borç yapmak yerine önceden kalma borçları kapatmaya çalışıyo haklısın kardeş yani ne diyelim.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Berke Demir
Kısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.

*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?

Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.

Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!
Birazdan gelir mansur yavaşı eleştirenlere koyun diyen 3iq lar

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
Eklendi.

Kardeş cidden burdan bir şey değiştirebileceğinimi zannedıyorsun bence hiç uğraşma ister dediklerin doğru olsun ister yanlış olsun.
Sadece AKP'lilere koyun diyen ama aslında kendileri koyun olan kişilerin kudurması için açtım.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
Birazdan gelir mansur yavaşı eleştirenlere koyun diyen 3iq lar
Koyun demem hiçbir zaman da bir insan neden özellikle karalamaya çalışır da yaptığı şeyleri görmezden gelir anlamıyorum.

Eklendi.

Sadece AKP'lilere koyun diyen ama aslında kendileri koyun olan kişilerin kudurması için açtım.
dökümanları atarsan sevinirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öğrencilere sabah sıcak çorba
Öğrenciler için ücretsiz otobüs hatları
Abonman kart
Öğrencilere %50 su indirimi
Çiftçilere tohum
COVID dönemi kira yardımı
vs vs.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
Discord
Bonapart#5796
en azından melih gökçekten iyi ben ankarada yaşıyorum eskisinden daha iyi şehir yaptığı yardımları da görüyorum harbi yapıyo
Vallaha ben de Ankara'da yaşıyorum sonuç ortada. Acaba arkadaş hangi şehirde yaşıyor?

Excator23cm

80+ Gold
Zaten bir şey yapmadığı için seviliyor boş boş şeyler yapmadığı için bir heykele milyonlarca tl vermediği için değil mi?

Kredi çektiğine dair kaynak atarmısın resmi?

Anka parka devam mı etseydi sence sözleşmelere bir kere imza atılmış hem yapımı için para verilecek hemde gelir yapan firmaya gidecek sence bu mantıklı mı?

Bir proje yapmaya gerek var mı ankaraya bu borç batağında?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,233
Üyeler
163,972
Son üye
Dopenian
Top Bottom