radasamara
80+ Gold
Dahası
Valla reis bende çok şaşırdım ama galiba harika laf soktum.hay ellerini öpeyim
Valla reis bende çok şaşırdım ama galiba harika laf soktum.hay ellerini öpeyim
Laf sokmak değil de doğru bir söz söyledin diyelim.Valla reis bende çok şaşırdım ama galiba harika laf soktum.
18 yıllık bu zihniyete karşı artık susmak yok korkmak yok fikirlerinizi susturmalarına asla izin vermeyin.Laf sokmak değil de doğru bir söz söyledin diyelim.
Borçlanma yetkisi almak borçlanmak demek zaten? Sen ne anlatıyorsunAdamlar borç almış mı yazıyor peki dikkatlice okur musun?
Borç alma yetkisi almışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"SAYIN YAVAŞ, BORÇLANMA YOLUNA GİTMEYECEKLERİNİ, ÖZ KAYNAKLARLA ÇOK HİZMET ÜRETECEKLERİNİ BEYAN ETMİŞLERDİR"
Bak .Yüksek paralar harcanan ankaparkı kapattığını eleştirmek yerine, o dandik parka tonlarca para harcayanları eleştirseydiniz şuan Türkiye bambaşka bir ülke olurdu.
18 yıllık bu zihniyete karşı artık susmak yok korkmak yok fikirlerinizi susturmalarına asla izin vermeyin.
bir şeyin yetkisini almak o konuda herhangi bir şey yapabilme izninin olması demek. Eğer aradaki farkı anlayamıyorsan yapabileceğim bir şey yok.Borçlanma yetkisi almak borçlanmak demek zaten? Sen ne anlatıyorsun
çiftlik banka dissBizim burda belediye(akp belediyesi) idi ancak belediye başkanı 150milyon TL bir parayı bitirdi sonra kaçtı gitti şuan chp belediye başkanı ve ilçe de olduğumuz için ildeki belediyeden başkana yardım gelmiyor proje yapmasına izin verilmiyor belediye başkanı 150milyon TL para açığını Kendi başına kapatmaya çalışıyor akp ne mi yaptı evet sayim yol yürüme alanı o kadar
Oradan kazanılacak para direkt olarak devlete gelmeyecek. Oranın yapımına el atan bir sürü yer parayı hüpletecek. Mesela yapılan bazı* otobanlar geçiş sayısına göre firmalara yaptırılıyor. Bilmem kaç kişi geçmezse ceza olarak para ödüyor devlet. Keşke bazı şeyleri tam araştırsanız.Bak .
Dandik derken? O parkın maliyeti Disneyland'dan çok olmuş açıklanana göre. Ve teknoloji ve boyut bakımından sayılı parklardan.
Ve dinozor olan bölüm Ankapark'ın sadece 1/10'u kadar.
Zaten para harcanmış. Ve bu amaç Ankapark'ın temsili bir şeyin olmaması yüzünden. Adam Ankara'ya bir değer kazandırmak istedi.
Açıldığı zaman halktan gereken destek gelmedi.
Madem para harcanmış niye devam ettirmek yerine kapatıyorsun.
BTC'yi yüksekten alıp düşükten satmak ile hemen hemen aynı.
İnsan yapmayacağı işin yetkisini neden alsın? Aradaki farkı anlayamıyorsan yapabileceğim bir şey yok.bir şeyin yetkisini almak o konuda herhangi bir şey yapabilme izninin olması demek. Eğer aradaki farkı anlayamıyorsan yapabileceğim bir şey yok.
Bak .
Dandik derken? O parkın maliyeti Disneyland'dan çok olmuş açıklanana göre. Ve teknoloji ve boyut bakımından sayılı parklardan.
Ve dinozor olan bölüm Ankapark'ın sadece 1/10'u kadar.
Zaten para harcanmış. Ve bu amaç Ankapark'ın temsili bir şeyin olmaması yüzünden. Adam Ankara'ya bir değer kazandırmak istedi.
Açıldığı zaman halktan gereken destek gelmedi.
Madem para harcanmış niye devam ettirmek yerine kapatıyorsun.
BTC'yi yüksekten alıp düşükten satmak ile hemen hemen aynı.
anlıyorum.İnsan yapmayacağı işin yetkisini neden alsın? Aradaki farkı anlayamıyorsan yapabileceğim bir şey yok.
Ankara'nın temsili
Melih Gökçek bu parktan bahsettiği konuşmasının bir kısmında kültürümüze değinmişti demekki Dinocan bizim kültürümüzün ağır abisiAnkara'nın temsili