Neler Yeni

Çok sevdiğiniz Mansur Yavaş ne yaptı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Melih gökçeğin yaptığı harika projelerden ve bunlara tonca para harcadı
Konu sahibi Chp için diğer konusunda heykellere bir ton para harcanıyor diyordu Akp'de dinocan'a harcıyor glb iki partide aynı.

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
CHP li değilim lakin Ankapark konusunda yanılıyorsunuz. Hayatımda gördüğüm en saçma projeydi Ankapark. Allah aşkına turist dinazor görmek için Ankara ya mı gidecek ? O parkın kaç milyon dolara yapıldığına bi bak istersen, öhö öhö pardon kaç milyon doların çöpe gittiğine. Kapatıldığı iyi olmuş

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.

*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?

Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.

Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!
peki melih gökçek mustafa tuna ne yaptı hiç bir şey
ben tunayı biliyorum ve bir şey yapmıyordu
2.ankapark zaten hep gördüğüm kadarı ile fala gelen yoktu
@adidas çakması
eleştirirken böyle yapılmaz
olumlu yanlarınıda saymalısınız
bu arada ben ortacıyım kim iyi yönetirse ben onu tutarım

Excator23cm

80+ Gold
Zaten ülkenin durumu şu değil mi ERdoğanın karşısına marsupilami çıksa ona oy verecekler yav

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ankaparka kimse gitmediği için gelir elde edemedi ve kapandı. Yıl 2020 kim gidiyor lunaparka. 20 sene önce yapılmış olsaydı dünyanın her yerinden ziyaretçi gelirdi emin ol. Dünyanın gözbebeği olurdu. Tek hatası yanlış yılda yaptı.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ankaparka kimse gitmediği için gelir elde edemedi ve kapandı. Yıl 2020 kim gidiyor lunaparka. 20 sene önce yapılmış olsaydı dünyanın her yerinden ziyaretçi gelirdi emin ol. Dünyanın gözbebeği olurdu. Tek hatası yanlış yılda yaptı.
Disneyland gruptan ayrıldı* (!)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408