Excator23cm
80+ Gold
Melih gökçeğin yaptığı harika projelerden ve bunlara tonca para harcadı
Konu sahibinin Ankara'nın göz bebeği cümlesine bakıp sonrada dinocan'a bakıyorum
Melih gökçeğin yaptığı harika projelerden ve bunlara tonca para harcadı
Dinocan abime laf atanı döverimKonu sahibinin Ankara'nın göz bebeği cümlesine bakıp sonrada dinocan'a bakıyorum
Konu sahibi Chp için diğer konusunda heykellere bir ton para harcanıyor diyordu Akp'de dinocan'a harcıyor glb iki partide aynı.Melih gökçeğin yaptığı harika projelerden ve bunlara tonca para harcadı
peki melih gökçek mustafa tuna ne yaptı hiç bir şeyKısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.
*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?
Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.
Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!
Disneyland gruptan ayrıldı* (!)Ankaparka kimse gitmediği için gelir elde edemedi ve kapandı. Yıl 2020 kim gidiyor lunaparka. 20 sene önce yapılmış olsaydı dünyanın her yerinden ziyaretçi gelirdi emin ol. Dünyanın gözbebeği olurdu. Tek hatası yanlış yılda yaptı.
Disneyland ile kıyaslamak hata olur. Zaten Disneyland'ı lunapark olarak değerlendirmek hata olurdu.Disneyland gruptan ayrıldı* (!)
Bu arada marsupilami daha iyi yönetir en azından yolsuzluk yapmaz.Zaten ülkenin durumu şu değil mi ERdoğanın karşısına marsupilami çıksa ona oy verecekler yav