KirliKill
80+ Silver
Evet recep 3 tl atmış bizim ankarada camii işi ne oldu demiş. Evet recep bu seni hiç alakadar etmezEn son mansur yavaş Twitch yayıncısı olacaktı
Evet recep 3 tl atmış bizim ankarada camii işi ne oldu demiş. Evet recep bu seni hiç alakadar etmezEn son mansur yavaş Twitch yayıncısı olacaktı
Ülkenin %75'i camii zaten.Evet recep 3 TL atmış bizim ankarada camii işi ne oldu demiş. Evet recep bu seni hiç alakadar etmez
Olsun yeğenim camiiye yatırım yapıyoruz vergilerle milletin hakkını yiyip camii yaparak açığı kapatıyoruzÜlkenin %75'i camii zaten.
Hocam büyük projeden kastığınız uzay mekiği falan mi yoksa japonlara garanti ile yapılan köprüler mi siz karar verin.Mansur Yavaş 2 yıldır hiç büyük proje yapmadı. Hep internet dağıttı.
Mansur Yavaş 2 yıldır hiç büyük proje yapmadı. Hep internet dağıttı.
İmamoğlu bile metro falan yaptı. Yavaş'ın Ankara'nın gelişmesi için büyük bir proje yaptıgını görmedim.Hocam büyük projeden kastığınız uzay mekiği falan mi yoksa japonlara garanti ile yapılan köprüler mi siz karar verin.
Kendiniz söylüyorsunuz görmedim diye lütfen biraz daha tarafsız medyalardan araştırmaya çalışın.İmamoğlu bile metro falan yaptı. Yavaş'ın Ankara'nın gelişmesi için büyük bir proje yaptıgını görmedim.