Neler Yeni

Çok sevdiğiniz Mansur Yavaş ne yaptı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
komik buraya tartışmakla bile uğraşmıycam mansur cami yaptırmadı kötü başgan işte

Komando41.

80+ Silver
Kısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.

*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?

Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.

Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!
saçma konular açmakta üstüne yok

Özgürd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Özgür dundar
Kısaca maddeler halinde yazacağım. Siz karar verin.

*2 yılda hiçbir proje tamamlanmadı veya başlatılmadı.
*%80 su faturası zam talep edildi.
*Eski ABB başkanı Melih Gökçek üzerinden gündemde kalma çabaları verildi.
*Dökümanlara göre yaklaşık olarak Melih Gökçek'in 25 yılda bıraktığı borcu 2 yılda kredi çekti. Evet borç yapmamış(!)
*Yüksek bütçe ile yapılmış Ankapark'ı geliştirdikten sonra devam ettirmek yerine kapattırdı ve o kadar paranın çöpe gitmesini sağladı. Ankapark Dünya'daki çoğu temaparktan daha büyük ve daha iyi teknolojiler ile donatılmıştı. Siz olsanız hazır yapılmış bir parkı işletir misiniz yoksa kapattırıp yapana suç mu atarsınız? Orası Ankara'nın göz bebeği olabilirdi.
*Verdiği vaatlere dair videolar Youtube kanalından Twitter hesabından silindi. Bir insan verdiği vaadi niye siler? Unutturmak için olabilir mi?

Şimdi diyeceksiniz şuna şu yardım edildi buna bu. Bunu zaten her belediye yapıyor. Belediyenin belli başlı görevleri var ve bunlar zorunlu. Ama gelen başkanın proje yapma yükümlülüğü o şehre bir şey kazandırma yükümlülüğü var. Verdiği mega proje vaatlerinin videosu neden silinir bana bunu açıklayın. Hiçbir şeyi değil bana vaat videolarının neden silindiğini açıklayın.

Biri gelir Youtube sunucuları kaldırmadı oto sildi dese şaşırmam!
bundan önceki akp belediyesi ne yaptı ? bu arda adam baya bir şey yaptı

ters ə

80+
bundan önceki akp belediyesi ne yaptı ? bu arda adam baya bir şey yaptı
1618995212878.png
Bunu aldılar usta daha ne yapsın

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Lan bide uğraşıp laf anlatmaya çalışanlar olmuş 🤣 ampülcülere laf anlatmayın anlamazlar
bas ampule devam :D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yav yeğenim ben de zamanında bunlara oy verdim, ehonomi battı, ülke bitti yauw
Daha da akpye oy vermem
Kime oy vercen diyorsun mhp diyor :unsure:
Yok yok ampule ver allahın emri 🤣

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom