Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Selamlar
Bugün size adım adım nasıl normal fiyatından çok daha ucuza Xbox Gamepass Ultimate alınacağı anlatacağım.
Nasıl Alınır ? :
1.Adım : Bir Microsoft hesabı oluşturun.
2.Adım : Oluşturduğunuz Microsoft hesabına ödeme yapabileceğiniz bir kartı kaydedin.
3.Adım : 02123755065 Numarasını arayın.
4.Adım : Sorulan her sorudan sonra bire basın. (Toplamda 2 kez 1 e basacaksınız)
5.Adım : Microsoft Mağaza çalışanına ucuza 1,2 veya 3 yıllık Gamepass Ultimate Almak istediğinizi söyleyin.
6.Adım : Microsoft çalışanı microsoft hesabınınızda kullandığınız mail adresine bir onay kodu gönderecek,o kodu Microsoft çalışanına tekrar edin.
7.Adım : Microsoft çalışanına kaç yıllık Gamepass Ultimate almak istediğinizi söyleyin.
8.Adım : Ödeme yöntemini doğrulayın ve Satın alımı onayladığınızı söyleyin.
Gamepass Ultimate Aboneliğiniz Hayırlı Olsun.
Rehberim bu kadardı. Bir dahaki Rehberde görüşmek üzere.
İyi oyunlar.
Bugün size adım adım nasıl normal fiyatından çok daha ucuza Xbox Gamepass Ultimate alınacağı anlatacağım.
Nasıl Alınır ? :
1.Adım : Bir Microsoft hesabı oluşturun.
2.Adım : Oluşturduğunuz Microsoft hesabına ödeme yapabileceğiniz bir kartı kaydedin.
3.Adım : 02123755065 Numarasını arayın.
4.Adım : Sorulan her sorudan sonra bire basın. (Toplamda 2 kez 1 e basacaksınız)
5.Adım : Microsoft Mağaza çalışanına ucuza 1,2 veya 3 yıllık Gamepass Ultimate Almak istediğinizi söyleyin.
6.Adım : Microsoft çalışanı microsoft hesabınınızda kullandığınız mail adresine bir onay kodu gönderecek,o kodu Microsoft çalışanına tekrar edin.
7.Adım : Microsoft çalışanına kaç yıllık Gamepass Ultimate almak istediğinizi söyleyin.
8.Adım : Ödeme yöntemini doğrulayın ve Satın alımı onayladığınızı söyleyin.
Gamepass Ultimate Aboneliğiniz Hayırlı Olsun.
1 YILLIK | 2 YILLIK | 3 YILLIK |
Normal Gamepass Ultimate Fiyatı : 540 TL | Normal Gamepass Ultimate Fiyatı : 1080 TL | Normal Gamepass Ultimate Fiyatı : 1620 TL |
Normal PC Gamepass Fiyatı : 360 TL | Normal PC Gamepass Fiyatı : 720 TL | Normal PC Gamepass : 1080 TL |
Taktikli Gamepass Ultimate Fiyatı : 225 TL | Taktikli Gamepass Ultimate Fiyatı : 405 TL | Taktikli Gamepass Ultimate Fiyatı : 585 TL |
Bu taktikte işlemler şöyle oluyor;Microsoft çalışanı istediğiniz zamana tekabül eden Xbox Live Gold Üyeliği alıyor. Xbox Live Gold üyeliği aylık 15 TL. Örneğin 1 yıllık paket aldığınızda 15 TLx12 Ay Hesabından 180 TL tutuyor. Daha sonra Microsoft Çalışanı aldığınız XBOX Live Gold Üyeliğinizi Gamepass Ultimate üyeliğine çevirmek için de 1 aylık Xbox Gamepass Ultimate (45 TL) satın alıyor ve toplam 225 TL tutuyor.
Xbox Gamepass Ultimate hem bilgisayarda. Hem konsolda. Hem de bulut sisteminde (Daha Türkiye ye gelmedi.) çalışan bir abonelik sistemidir. İçinde EA Play ile birlikte toplam 343 Oyun vardır ve sürekli yeni oyunlar eklenmektedir.
Rehberim bu kadardı. Bir dahaki Rehberde görüşmek üzere.
İyi oyunlar.
Son düzenleme: