Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra alınır mı?

LostInMe

80+
Reaksiyon skoru
3
Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra bu ekran kartı hepsiburadada 51 bin tl ve 9 taksit oluyor idefixte 49 bin tl ve 6 taksit olur alınır mı? tavsiye eder misiniz

Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra bu ekran kartı hepsiburadada 51 bin tl ve 9 taksit oluyor idefixte 49 bin tl ve 6 taksit olur alınır mı? tavsiye eder misiniz
İncehesapta bazen gaming gecesinde 38k oluyor, 3 taksit var değerlendir derim.

İncehesapta bazen gaming gecesinde 38k oluyor, 3 taksit var değerlendir derim.
bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesapta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cuma günü 39K dan satıldı beklerim dersen yine düşer o fiyatlardan. Kart alınır kesinlikle.
bu kart mı

Cuma günü 39K dan satıldı beklerim dersen yine düşer o fiyatlardan. Kart alınır kesinlikle.
aslında kartın dışı fln çok mühim değil ısınma performansı iyi olsun yeter

bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesapta

bu kart mı
iGame 5070 Ti Beyaz olan evet. Taksit oluyor orada Cumaları takip edicen düşünce elini çabuk tut stok kalmıyor.

bu kart mı

aslında kartın dışı fln çok mühim değil ısınma performansı iyi olsun yeter
Kart soğuk ve sessiz çalışıyor.

alınır @Che_ aktif olarak sorunsuz kullanıyor diye biliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
alınır @Che_ aktif olarak sorunsuz kullanıyor diye biliyorum
peki bu fiyata alınır mı yoksa indirim mi beklenmeli 6 aydır palit GameRock bekliyordum geldiği gibi bitiyordu üretimi durdurulmuş kararsız kaldım yakın bir tarihte indirim gelir mi

peki bu fiyata alınır mı yoksa indirim mi beklenmeli 6 aydır palit GameRock bekliyordum geldiği gibi bitiyordu üretimi durdurulmuş kararsız kaldım yakın bir tarihte indirim gelir mi
bir tık pahalı bence bekle en kötü kasım ayında indirime girer diye düşünüyorum

@Che_ hocam müsait olursanız deneyiminizi öğrenebilir miyim birde görsel atma şansınız varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@Che_ hocam müsait olursanız deneyiminizi öğrenebilir miyim birde görsel atma şansınız varmı
Bu konuda yazmıştım bir şeyler foto da var

Geri