Cuma günü 39K dan satıldı beklerim dersen yine düşer o fiyatlardan. Kart alınır kesinlikle.Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra bu ekran kartı hepsiburadada 51 bin tl ve 9 taksit oluyor idefixte 49 bin tl ve 6 taksit olur alınır mı? tavsiye eder misiniz
İncehesapta bazen gaming gecesinde 38k oluyor, 3 taksit var değerlendir derim.Colorful Igame Geforce Rtx 5070Tİ Ultra bu ekran kartı hepsiburadada 51 bin tl ve 9 taksit oluyor idefixte 49 bin tl ve 6 taksit olur alınır mı? tavsiye eder misiniz
bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesaptaİncehesapta bazen gaming gecesinde 38k oluyor, 3 taksit var değerlendir derim.
bu kart mıCuma günü 39K dan satıldı beklerim dersen yine düşer o fiyatlardan. Kart alınır kesinlikle.
aslında kartın dışı fln çok mühim değil ısınma performansı iyi olsun yeterCuma günü 39K dan satıldı beklerim dersen yine düşer o fiyatlardan. Kart alınır kesinlikle.
iGame 5070 Ti Beyaz olan evet. Taksit oluyor orada Cumaları takip edicen düşünce elini çabuk tut stok kalmıyor.bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesapta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kart mı
Kart soğuk ve sessiz çalışıyor.bu kart mı ama parayı peşin çıkaramam taksitlere bölmem lazım aynı paraya geliyo incehesapta
bu kart mı
aslında kartın dışı fln çok mühim değil ısınma performansı iyi olsun yeter
bir tık pahalı bence bekle en kötü kasım ayında indirime girer diye düşünüyorumpeki bu fiyata alınır mı yoksa indirim mi beklenmeli 6 aydır palit GameRock bekliyordum geldiği gibi bitiyordu üretimi durdurulmuş kararsız kaldım yakın bir tarihte indirim gelir mi
tamamdır sağolunbir tık pahalı bence bekle en kötü kasım ayında indirime girer diye düşünüyorum
Bu konuda yazmıştım bir şeyler foto da var@Che_ hocam müsait olursanız deneyiminizi öğrenebilir miyim birde görsel atma şansınız varmı
Dün foruma katılmış elemana bu özgüven fazla neyse ki uyarısı almışAhahhasha allahın cahili seni örnek verdiği oyuna bak
Olum okuduğunu anlayabilen bir tip olsaydın zaten olayın oyun motoru ile alakalı olduğunu söylediğim zaman anlardın. Bu arda ubusoft evet iş bilmez rezalet bir firma aksini iddia ediyorsan 12 yaşında hayatında ilk sistemini almış ve oyunlarla yeni tanışmış bir ergensindir.
GOW Ragnarok 4K tüm ayarlar Ultra VRAM: 9.1GB al bu da sana bidon kapağı olsun. Üşenmesem RDR 2 den de 4K ultra görsel alırdım o da 9-10GB VRAM tüketiyor.
Alıntıyı görüntüle