❌İndirim Bitti! 5070 FİYATINA WHİTE 5070Tİ 39 K 3 TAKSİT!!!

Sahibinden ile mi kiyasliyoruz sıfır fiyatları:D.
Birebir aynı model mi yoksa başka 5070ti mi?
Birberi aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahibinden ile mi kiyasliyoruz sıfır fiyatları:D.
Birebir aynı model mi yoksa başka 5070ti mi?
Ben herzaman kıyaslayın 1 aylık ürün 35 ise 1 ay daha fazla garanti olsun diye 5000 vermem ha cihaz 37500 falan olsa sıfır olması için 2500tl veririm

İkinci el mal ile sıfır malı kıyasladığını bilsem sana cevap vermezdim.
JCOWHFOWDJAK 1 AYLİK FATURALİ URUN DİYORUM CEVAP VERMEZDİM DİYOSUN VERME HACİ İLERDE SATMAK İSTEYİNCE ALİRSİN BOYLE SİFİR 40A SONRA 37 E SATMAYA UĞRAŞIR ZARAR EDERSİN SANKİ GARANTİSİ OLMAYAN 2 YİLLİK URUN DEDİK 1 AYLİK URUN 1 AY İCİN 5K FAZLA VERMEK SAÇMALIK

Para yoktu alamadık umarım sonra gene düşer hatta ben kasımda daha uyguna daha güzel modellerin olacağını düşünüyorum

Birberi aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben herzaman kıyaslayın 1 aylık ürün 35 ise 1 ay daha fazla garanti olsun diye 5000 vermem ha cihaz 37500 falan olsa sıfır olması için 2500tl veririm
Hocam öncelikle güzel fiyatmış. Ama kaçırdığın nokta şu o ilandan 1 tane var.
Şuan tek beyaz colorful ilanı var o da 39 bin lira.
Yani bir daha ilan gelir mi meçhul.
İlan gelse dahi Türkiye'nin neresinde olur kim bilir. Örnek Batman'da vardı colorful ilanı. Şimdi ordan tanıdık bul al falan.
Bu sebeple indirim konusunun altına gelip pahalı değil mi demek yanlış olur.
Yani bende o zaman her indirim konusuna aynı ürünün sahibinden linkini atıp daha ucuz mu yazıyım?
Sıfır ürün aldığın anda değer kaybeder.
Bende senin gibi hep ikinci el almaya çalışırım.
Daha bu hafta Honor 400 aldım 16'ya 1 aylık ikinci elden. Sıfırı ise hb'de 18.750 idi. Pederle hatta kızdı. Git sıfır al niye 2-3 bin lira için ikinci el alıyorsun diye. Bende neden almiyim ki yazık değil mi o para dedim.
Arkadaş yine bu hafta Honor magic pad 2 aldı 25'e. Sarı sitede 19'a satılıyor. Dedim gel boşa para verme, yok dedi illa sıfır alicam.
Yani demek istediğim bu gibi durumlar olabilir ama bu kartta durum istisna. Şuan daha ucuz ilan yok.
2 adet ilan var ikisi de 39 bin.
35 e olan gelir diye oturup bekleyemem.
Belki de hiç gelmeyecek.

Hocam öncelikle güzel fiyatmış. Ama kaçırdığın nokta şu o ilandan 1 tane var.
Şuan tek beyaz colorful ilanı var o da 39 bin lira.
Yani bir daha ilan gelir mi meçhul.
İlan gelse dahi Türkiye'nin neresinde olur kim bilir. Örnek Batman'da vardı colorful ilanı. Şimdi ordan tanıdık bul al falan.
Bu sebeple indirim konusunun altına gelip pahalı değil mi demek yanlış olur.
Yani bende o zaman her indirim konusuna aynı ürünün sahibinden linkini atıp daha ucuz mu yazıyım?
Sıfır ürün aldığın anda değer kaybeder.
Bende senin gibi hep ikinci el almaya çalışırım.
Daha bu hafta Honor 400 aldım 16'ya 1 aylık ikinci elden. Sıfırı ise hb'de 18.750 idi. Pederle hatta kızdı. Git sıfır al niye 2-3 bin lira için ikinci el alıyorsun diye. Bende neden almiyim ki yazık değil mi o para dedim.
Arkadaş yine bu hafta Honor magic pad 2 aldı 25'e. Sarı sitede 19'a satılıyor. Dedim gel boşa para verme, yok dedi illa sıfır alicam.
Yani demek istediğim bu gibi durumlar olabilir ama bu kartta durum istisna. Şuan daha ucuz ilan yok.
2 adet ilan var ikisi de 39 bin.
35 e olan gelir diye oturup bekleyemem.
Belki de hiç gelmeyecek.
5070ti face gruplarında ve 2.el sitelerde (özellikle 2 3 aylık olanlar) fiyatı uygun olduğunu söyledim ben sadece 5070tinin 40k edeceğini düşünmüyorum örnek verecek olursak gamegarajin x3d 5070ti laptopu sıfır 100k 4 aylık 70kya aldım mesela ileride satmak istesen 80e satıp kâr bile ederim ama 100e almış olsaydım zarar edecektim. Ayrıca garantisi uzun ürün denk gelirse diye belirttim 1 aylıktı çünkü tekrar belirteyim. 1 yıllık ürün 35k olsa sıfırı 40k oldu gider sıfır alırım ama 2 3 veya 1 aylık ürün varken ve çevremde yakın ise tercih ederim tekrar dediğim gibi 5070ti şahsen 40k edeceğini düşünmüyorum

5070ti face gruplarında ve 2.el sitelerde (özellikle 2 3 aylık olanlar) fiyatı uygun olduğunu söyledim ben sadece 5070tinin 40k edeceğini düşünmüyorum örnek verecek olursak gamegarajin x3d 5070ti laptopu sıfır 100k 4 aylık 70kya aldım mesela ileride satmak istesen 80e satıp kâr bile ederim ama 100e almış olsaydım zarar edecektim. Ayrıca garantisi uzun ürün denk gelirse diye belirttim 1 aylıktı çünkü tekrar belirteyim. 1 yıllık ürün 35k olsa sıfırı 40k oldu gider sıfır alırım ama 2 3 veya 1 aylık ürün varken ve çevremde yakın ise tercih ederim tekrar dediğim gibi 5070ti şahsen 40k edeceğini düşünmüyorum
Tamam sen 40k etmeyeceğini düşünüyor olabilirsin ama sıfır indirim konusunun altına ikinci elde şu fiyatti bence bu fiyatı hak etmiyor demek yanlıştır. Bunu her konunun altına yazarsan uyarı sebebidir.
Çünkü dünyanın her yerinde ikinci el daha ucuzdur.
Bunu alan kişiler zaten bunu biliyordur.
İnsanların sana tepki göstermesi de bu sebepledir.
Eğer bu kartın aynısını yani colorful beyazı 35'e almak istiyorsan 7/24 o gruplarda durum f5 atman lazım.
Ben 20 dakika bile ilanın satıldığını bilirim.
Herkesin bu kadar zamanı olmayabilir.

birkaç aydır aynı modeli kullanıyorum ben de gaming gecesinden almıştım. coil whine yok ve fan sesi %60ların üstüne çıkınca fark ediliyor. 300w çeken oyunlarda sıcaklıklar ~2000 rpmlerde 70 dereceye yaklaştığı için undervoltlu kullanıyorum. undervolt yapmanızı tavsiye ederim oyunlarda ve stres testlerinde sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düştü ve %10 performans artışı aldım. kartın beğenmediğim tek özelliği rgb kapatma tuşunun olmaması arkaya bios tuşunun yanına koyabilirlerdi bir tane. rgbyi kapatmak için uygulamasını indirmek zorundasınız ve uygulamasını da pek beğendiğimi söyleyemem. bu arada bios tuşu kapalı geliyor onu arkadan açın yoksa power limiti %100ün üzerine çıkaramıyorsunuz. açınca %110a kadar çıkıyor. undervolt yapacak arkadaşların açması lazım. merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım

birkaç aydır aynı modeli kullanıyorum ben de gaming gecesinden almıştım. coil whine yok ve fan sesi %60ların üstüne çıkınca fark ediliyor. 300w çeken oyunlarda sıcaklıklar ~2000 rpmlerde 70 dereceye yaklaştığı için undervoltlu kullanıyorum. undervolt yapmanızı tavsiye ederim oyunlarda ve stres testlerinde sıcaklıklar yaklaşık 10 derece düştü ve %10 performans artışı aldım. kartın beğenmediğim tek özelliği rgb kapatma tuşunun olmaması arkaya bios tuşunun yanına koyabilirlerdi bir tane. rgbyi kapatmak için uygulamasını indirmek zorundasınız ve uygulamasını da pek beğendiğimi söyleyemem. bu arada bios tuşu kapalı geliyor onu arkadan açın yoksa power limiti %100ün üzerine çıkaramıyorsunuz. açınca %110a kadar çıkıyor. undervolt yapacak arkadaşların açması lazım. merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorun yardımcı olmaya çalışırım

Hocam ben de aldım gelecek inşallah. Undervolt değerlerini paylaşabilir misin ? Neyi kaç yaptığınu detaylı isimlerini yazabilirsen çok anlamıyorum çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri