🔥İndirim Colorful RTX 5070 TI iGame Ultra W OC 41.499 TL !!!!

Bu model için fiyatı gayet iyi buda tercih edilebilir eğer beyaz sistem toplama gibi bir düşüncen yoksa bu model daha iyi bir tercih olacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pek değmez sadece MFG farkı için mantıklı bir şey değil
2k da 4070 süperden geçmeye değer mi hocam?

2k da 4070 süperden geçmeye değer mi hocam?
Saf güçte maksimum %20 fark olur birde ekstradan MFG gelir ve daha fazla vram olur ama aradaki fark için değecegini düşünmüyorum yerinde olsam 6000 serisi beklerim çünkü daha düşük nm süreci ile bu sefer daha hissedilir saf güç farkı oluşacaktır

bu daha ucuz

Buda güzel bir alternatif soğutma konusunda 5000 serisinde inno3d baya ilerledi eğer beyaz toplama gibi bir düşünceniz yoksa daha mantıklı bir tercih olacaktır.

bu kartları neden bu şekilde kullanıyorsunuz bilmediğimden soruyorum mesela bu şekilde kullanınca ekran kartının ısısı işlemciye ulaşmayıp daha mı az ısınmasına neden oluyor hani ısı bakımından bir faydası var mı ?
Soğutmaya negatif veya pozitif etkisi var mı bilmiyorum ama sırf görüntüsü için böyle montajladım. Performans ve soğutma olarak bir sorun yaşamadım.

Colorful RTX 4080 iGame Ultra W OC-V modelini kullanıyorum. Kesinlikle bu markayı önermiyorum. Marka iyi bir markadır. Lakin, ülkemizdeki servis hizmetini veren incehesap iyi değil. Ben ikinci el aldım bu kartı. Kartı aldıktan belli bir süre sonra bobin çınlaması olmaya başladı. Her seferinde daha da arttı. Garantiye gönderdim. 3 günde geri gönderdiler. Bakmadılar sanırım. Direkt CW normal sınırlarında olduğunu söylemişler. Oysa, CW inanılmaz fazlaydı. Kart resmen tiz çığılık atıyordu. Özellikle 1080p oyun oynayınca oluyordu. Ben kart geri döner dönmez THH'ye kayıt açtım. İtiraz ettiler. Fatura başkasına ait diyerek.Kısacası hiç bir servis hizmeti alamadım. Şimdi garanti de bitti. Karta undervolt yaptım. %25 civarı ve 100mhz çekirdek, 1250mhz bellek hızını aşırttım. CW ortadan kalktı. Yüksek güç nedeniyle kart çınlıyormuş.

Son düzenleme:
ortadan kalktı voltaj yüksekliğinden dolayı oluşuyormuş Yine de ben bu markanın ürünlerinden şiddetle uzak durmanıza tavsiye ediyorum kesinlikle ve kesinlikle ince hesabın servis hizmeti verdiği hiçbir ürünü almayın 1250 Mega Hearth RAM hızını arttırdım 100 MB çekirdek hızını arttırdım coil Vine kartın garantisi bu ay itibariyle bitmiş bulunmakta ben de underwood yaptım yaklaşık %25 voltajı düşürdüm bobin çınlaması var Ve bunu kendilerine bildirerek karta gönderdim değişim talep ettim değişim yapılması gerekecek kadar yüksek aşırı yüksekti ve bu bobin çınlamasından dolayı değişim yapılmadığı gibi tüketici haklarını Açmış olduğum kayıt ikinci el ürün aldığımdan dolayı reddedildi İncehesap adlı firma servis hizmetini sağlıyor sırf sizleri uyarmak için mobilden siteye giriş yapmak zorunda kaldım bu markanın ekran kartlarından kesinlikle uzak durun markanın kötü olduğundan dolayı değil markanın Türkiye'deki servis hizmetlerini Rezalet olmasından dolayı uzak durmanıza öneriyorum Ben de 4.080 Ultra modelini kullanıyorum ve bu ekran kartında yüksek
Hocam herşeyi yanlış yazmayı nasıl becerdin merak ediyorum :)) mega hearth ( Mega kalp) Coil vine (bobin şarabı) underwood (tahta altında) birde 4080 ultra modelini nerden buldun oda çok ilgimi çekti :))))

Çok iyi bir fırsat değil ama beyaz kart arayanlar için şuan piyasanın en uygunu ve segment bakımında asus tuf veya gigabyte aero seviyesinde bir kart
Bu arada aero 4070 süper kullanmış birisi olarak neredeyse rogdan daha serin çalışıyordu bende aero 5000 serisinde nasıldır bilemem ama 4000 serisinde gayet top seviyede idi gözümde ki ben çekinerek almıştım markadan ötürü

Hocam herşeyi yanlış yazmayı nasıl becerdin merak ediyorum :)) mega hearth ( Mega kalp) Coil vine (bobin şarabı) underwood (tahta altında) birde 4080 ultra modelini nerden buldun oda çok ilgimi çekti :))))
Hastanede gece nöbetindeydim. Dİkte ile aralıklı olarak yazdırdım. her yazdırmamda uygulama satırı başa çekmiş. Sonuç da bu olmuş. Bakmadan direkt göndermiştim. BU da benim hatam oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Colorful RTX 4080 iGame Ultra W OC-V modelini kullanıyorum. Kesinlikle bu markayı önermiyorum. Marka iyi bir markadır. Lakin, ülkemizdeki servis hizmetini veren incehesap iyi değil. Ben ikinci el aldım bu kartı. Kartı aldıktan belli bir süre sonra bobin çınlaması olmaya başladı. Her seferinde daha da arttı. Garantiye gönderdim. 3 günde geri gönderdiler. Bakmadılar sanırım. Direkt CW normal sınırlarında olduğunu söylemişler. Oysa, CW inanılmaz fazlaydı. Kart resmen tiz çığılık atıyordu. Özellikle 1080p oyun oynayınca oluyordu. Ben kart geri döner dönmez THH'ye kayıt açtım. İtiraz ettiler. Fatura başkasına ait diyerek.Kısacası hiç bir servis hizmeti alamadım. Şimdi garanti de bitti. Karta undervolt yaptım. %25 civarı ve 100mhz çekirdek, 1250mhz bellek hızını aşırttım. CW ortadan kalktı. Yüksek güç nedeniyle kart çınlıyormuş.

Son düzenleme:
Geri