❌İndirim Bitti! 5070 FİYATINA WHİTE 5070Tİ 39 K 3 TAKSİT!!!

beyaz arayan bidaha bulamaz aramayan almasa da olur kısaca bu kadar
Katılıyorum. Beyazda zaten daha uygununu bulmak imkansız denebilir. Neyseki incehesap arada bu modeli gaming gecesine koyuyor. Kaçıranlarda 1 ay sonra falan alabilir.

Uygunsuz davranış
Anlama sorunun var sanırım, beyaz 5070ti yok bu fiyatlara ben beyaza odaklanmışım ve pardon dedim zaten. İkinci kez benim mesajıma mal mal cevaplar vermişsin
Değişik misin sen? Senin "beyaz ıvır zıvır" mesajınla benim görselli mesajım arasında 2 dk var. Bak bakayım hangi mesajına cevap vermişim. Sakat mısın birader sen? İki farklı haftanın listelerini bulup ekran görüntüsü almanın 10 saniyelik iş olduğunu mu zannediyorsun? İpini koparan mesaj atıyor.

hocam herhangi bir taksit yok ve white model bence alınabilir bir fiyat clickbait atmıyorum 1 haftadır 5070ti bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi model keşke bende görseydim vatanda taksitte oluyordu
hocam vatanda %10 indirim olduğu zamanlar oem ürün katogerisinden kontrol et çıkıyo ara ara ınno3d modeliydi benim aldığım.

Ekler

• IMG_7393.webp
    IMG_7393.webp
    1.1 MB · Hit: 72
bu fiyata değer değmez tartışması genel olarak
Bu fiyata değer değmez tartışması yapılamaz bile. Tartışmanın çıkmasının ana nedeni başlıkta yazan ^5070 parasına^ kısmı tartışma yarattı.

Bu fiyata değer değmez tartışması yapılamaz bile. Tartışmanın çıkmasının ana nedeni başlıkta yazan ^5070 parasına^ kısmı tartışma yarattı.
sanırım bi tık öyle oldu dur düzeltiyim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oldumu hocam :D

Haklısın 5070 lere bu fiyatlar verilmez başlık değişebilir. Bu kart bu fiyata alınır kaçıran üzülür onu da söylemek isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,997
Üyeler
183,366
Son üye
yalcino07
Geri