15 ağustos gaming gecesinden. Ayrıca geçen ay 1000tl chip para kampanyasıda vardı ve 500gb kioxia g2 bedevaya gelmiş oldu. Windows’uda g2’ye geçirdim.hangi sistemi aldınız hocam
hazır sistem aldığında kesinlikle çok daha uyguna geliyor fakat benim istediğim özelliklerde işlemci olsun anakart olsun ramlar olsun ssd olsun bir hazır sistem gelmesi büyük hayal olur o yüzden çok bekleme tarafatarı değilim üst segment bir sistem diziyorum o sebepten hazır sistem bende olmuyor malsef yoksa hanıma çok dedim bunu alalım diye hazır sistem olarak sizin aldığınız sistemi ama beğenmediKatılıyorum. 39k asla 5070 fiyatı değil. 5070 ti çok çok uzun zamandır en kötü 40-41k’lara bulunuyordu. Bende piyasayı hep takip ettim ve hazır sistem olarak aldığımda 36k’ya geldi.
benim 5070ti bu civarlarda geziniyor dediğim mesaja attığın mesaj, tevazu göster hatanı kabullen, bık bık yapma.Biraz bakmayı öğren sen de yargılamadan önce
Phantom/Phoenix karıştırmışım.İkside tepe model değil. Gainward en boş model. Pny ise tepe modelin bi altı ve non-rgb olan ile tamamen aynı. Pny’de bu gainward phoenix-s gibi model yok bu yüzden pny’nin en kötüsü bile bunlara göre iyi.
ben kasayı masa altında kullandığımdan estetik gözükmesi için masraf yapmadım. Toplama biraz daha pahalı olur ama dediğiniz gibide istediğiniz parçalar olur bu biraz kişiye göre değişir ama hazır sistemde 36k’ya gelen kart toplamada 39-40k falan olur. 39k’ya 5070 fiyatı demek oldukça saçma. Piyasada her zaman ~40k’ya 5070ti bulundu.hazır sistem aldığında kesinlikle çok daha uyguna geliyor fakat benim istediğim özelliklerde işlemci olsun anakart olsun ramlar olsun ssd olsun bir hazır sistem gelmesi büyük hayal olur o yüzden çok bekleme tarafatarı değilim üst segment bir sistem diziyorum o sebepten hazır sistem bende olmuyor malsef yoksa hanıma çok dedim bunu alalım diye hazır sistem olarak sizin aldığınız sistemi ama beğenmedi![]()
Phantom en en üstü. Phoenix’de tepe model sayılır fakat phoenix-s değil. Bu yüzden phantom/phoenix değil phoenix-s/phoenix modellerini karıştırdınız. Maalesef bu farkıda çoğu kişi bilmiyor.Phantom/Phoenix karıştırmışım.
benim 5070ti bu civarlarda geziniyor dediğim mesaja attığın mesaj, tevazu göster hatanı kabullen, bık bık yapma.
tamam arkadaşlar forumda gereksiz gerilmeyelim boşverin gece gece tadınız kaçmasın boş yere beğenen alır beğenmeyen almaz boş yere kimse kimseyi kırmasın
beyaz arayan bidaha bulamaz aramayan almasa da olur kısaca bu kadar