❌İndirim Bitti! 5070 FİYATINA WHİTE 5070Tİ 39 K 3 TAKSİT!!!

Ekler

• IMG_3159.webp
    IMG_3159.webp
    122.3 KB · Hit: 69
Katılıyorum. 39k asla 5070 fiyatı değil. 5070 ti çok çok uzun zamandır en kötü 40-41k’lara bulunuyordu. Bende piyasayı hep takip ettim ve hazır sistem olarak aldığımda 36k’ya geldi.
hazır sistem aldığında kesinlikle çok daha uyguna geliyor fakat benim istediğim özelliklerde işlemci olsun anakart olsun ramlar olsun ssd olsun bir hazır sistem gelmesi büyük hayal olur o yüzden çok bekleme tarafatarı değilim üst segment bir sistem diziyorum o sebepten hazır sistem bende olmuyor malsef yoksa hanıma çok dedim bunu alalım diye hazır sistem olarak sizin aldığınız sistemi ama beğenmedi :D

bizimki Ayfon 16 pro max istemiyiyo dyson da istemiyo illa 9800x3d diyo :D

hazır sistem aldığında kesinlikle çok daha uyguna geliyor fakat benim istediğim özelliklerde işlemci olsun anakart olsun ramlar olsun ssd olsun bir hazır sistem gelmesi büyük hayal olur o yüzden çok bekleme tarafatarı değilim üst segment bir sistem diziyorum o sebepten hazır sistem bende olmuyor malsef yoksa hanıma çok dedim bunu alalım diye hazır sistem olarak sizin aldığınız sistemi ama beğenmedi :D
ben kasayı masa altında kullandığımdan estetik gözükmesi için masraf yapmadım. Toplama biraz daha pahalı olur ama dediğiniz gibide istediğiniz parçalar olur bu biraz kişiye göre değişir ama hazır sistemde 36k’ya gelen kart toplamada 39-40k falan olur. 39k’ya 5070 fiyatı demek oldukça saçma. Piyasada her zaman ~40k’ya 5070ti bulundu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Phantom/Phoenix karıştırmışım.
Phantom en en üstü. Phoenix’de tepe model sayılır fakat phoenix-s değil. Bu yüzden phantom/phoenix değil phoenix-s/phoenix modellerini karıştırdınız. Maalesef bu farkıda çoğu kişi bilmiyor.

Uygunsuz davranış
benim 5070ti bu civarlarda geziniyor dediğim mesaja attığın mesaj, tevazu göster hatanı kabullen, bık bık yapma.

Anlama sorunun var sanırım, beyaz 5070ti yok bu fiyatlara ben beyaza odaklanmışım ve pardon dedim zaten. İkinci kez benim mesajıma mal mal cevaplar vermişsin

tamam arkadaşlar forumda gereksiz gerilmeyelim boşverin gece gece tadınız kaçmasın boş yere beğenen alır beğenmeyen almaz boş yere kimse kimseyi kırmasın

tamam arkadaşlar forumda gereksiz gerilmeyelim boşverin gece gece tadınız kaçmasın boş yere beğenen alır beğenmeyen almaz boş yere kimse kimseyi kırmasın

Allah aşkına yukarıyı okursa anlardı, beyaz 5070ti anladığım için yok bu fiyata dedim. Sonra genel 5070ti olduğunu görüp pardon dedim. Göz doktoruna gidin falan diyor. Bide siz biz katıyor gidin diyince kibar oluyor beyefendi

Geri