Neler Yeni

Comnet mi TurkNet mi Hangisi tercih etmeliyim

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Bulunduğum alt yapı 100mb ye kadar destekliyorum fakat turknet için pek iyi şeyler söylemiyorlar müşteri hizmetlerine ulaşmak zormuş iptal etmeye kalktın mı uğraştırıyorlarmış var mı bu 2 internetten birin kullanan yorumlarınızla beni aydınlatabilir misiniz

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Comnet kullanan birisi oyun içi ping ve hızından memnun olduğunu belirtmiş.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bulunduğum alt yapı 100mb ye kadar destekliyorum fakat turknet için pek iyi şeyler söylemiyorlar müşteri hizmetlerine ulaşmak zormuş iptal etmeye kalktın mı uğraştırıyorlarmış var mı bu 2 internetten birin kullanan yorumlarınızla beni aydınlatabilir misiniz
Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor değil çünkü müşteri hizmetleri yok zaten 😂 Bir sorun olduğunda arayamıyorsun. İptal etmeye kalktığında çok uğraşırsın.

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İptal için uğraştırmayan şirket mi var ? :)
2 yıldır türk telekom kullanıyorum şu zamana kadar en memnun kaldığım müşteri hizmetlerine sahipler aradım iptal ediceğimi söyledim 5 dk içinde direkt yardımcı oldular

Keptın

80+ Silver
İnternet sürekli kullanılacak ise illa iptal ettirmek gerekmiyor başka firmaya taşıtabiliyorsun rahatlıkla

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerine ulaşmak zor değil çünkü müşteri hizmetleri yok zaten 😂 Bir sorun olduğunda arayamıyorsun. İptal etmeye kalktığında çok uğraşırsın.
knk şimdi aradım başvuruyu iptal ettirdim hiç riske gerek yok COMNET e geçmeyi düşünüyorum zaten daha belgeleri de imzalamamıştım

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
knk şimdi aradım başvuruyu iptal ettirdim hiç riske gerek yok COMNET e geçmeyi düşünüyorum zaten daha belgeleri de imzalamamıştım
İyi yaparsın kardeşim Türknet uzak dur.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Fiber yapa dışı türknet önermem

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
İyi yaparsın kardeşim Türknet uzak dur.
dostum bu belgeleri daha getirmediler kuryeyle hiç bir şeye daha imza atmadım bi problem yaşatmazlar dimi şahsen yaşayacağımı düşünmüyorum fakat gene sormak istedim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum bu belgeleri daha getirmediler kuryeyle hiç bir şeye daha imza atmadım bi problem yaşatmazlar dimi şahsen yaşayacağımı düşünmüyorum fakat gene sormak istedim
Yok hocam bir şeye imza atmadığın sürece üzerinde herhangi bir şekilde hak sahibi olamazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jahrein'in Türknet reklamı yaptığına bakma kendisinin Türknet kullanmadığına eminim :)

Cemdolu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Cem
Yok hocam bir şeye imza atmadığın sürece üzerinde herhangi bir şekilde hak sahibi olamazlar.
Teşekkürler dostum kusura bakmazsan son bi sualim olacak comnet iyi mi? sence alt yapım 100e kadar destekliyor var mı önerebileceğin bi internet sağlayıcısı var mı ? (82mbps vdsl alt yapım var )

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Teşekkürler dostum kusura bakmazsan son bi sualim olacak comnet iyi mi? sence alt yapım 100e kadar destekliyor var mı önerebileceğin bi internet sağlayıcısı var mı ? (82mbps vdsl alt yapım var )
Kullanmadım ama iyi olduğunu okudum çoğu yerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,035,840
Üyeler
164,206
Son üye
vkarnn