Comnet nasıldır?‎‎‎‎‎‎

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,818
Birkaç aya komşudan bağımsız internet kullanacağız sonunda. Bu makaleye göre Comnet aradığım tüm kriterleri karşılıyor. Ki aradığım tek kriter düşük ping. Ama yine de ize sormak istedim.
Mert Kuşkapan kullanıyordu ve Comnet'le ilgili videosu vardı . O videoya bakabilirsin .

Birkaç aya komşudan bağımsız internet kullanacağız sonunda. Bu makaleye göre Comnet aradığım tüm kriterleri karşılıyor. Ki aradığım tek kriter düşük ping. Ama yine de ize sormak istedim.

Edit: Makaleyi eklemeyi unutmuşum: https://www.technopat.net/sosyal/konu/tarafsizca-tuem-issler.1293369/
Altyapınız VDSL mi Fiber mi? Comnet iyidir, ping değerleri de düşüktür fakat TurkNet de iyidir ancak tabii ki sesli müşteri hizmetleri hattı olmadığından herhangi bir arızada, arızanın çözümlenmesi konusunda gecikmeler ve/veya olumsuz deneyimler yaşamanız çok olası.

Altyapınız VDSL mi Fiber mi? Comnet iyidir, ping değerleri de düşüktür fakat TurkNet de iyidir ancak tabii ki sesli müşteri hizmetleri hattı olmadığından herhangi bir arızada, arızanın çözümlenmesi konusunda gecikmeler ve/veya olumsuz deneyimler yaşamanız çok olası.
VDSL. Galiba. Adres sorgulamada benim bina çıkmıyor ki.

İnterneti almadan önce buradaki yorumu okumuştum. Bugün bağlantı yapıldı. Çok hızlı bir şekilde ilerledi süreç. Müşteri hizmetleri de ilgiliydi. Bakalım bundan sonra neler olacak:) Bu vesileyle foruma da katılmış oldum, hadi hayırlısı😄

Geri