Neler Yeni

Öneri Comnet Vdsl ‘den Fibere geçiş

Ciddi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut Özdemir
İstanbul esenyurtta yaşıyorum
Esenyurt fiber alt yapı son 2 yıldır yaygınlaştı
Vdsl alt yapısı olan binaya türktelekom fiber kutusu kurulmuştu.
Aktif olduğunuda comnet beni aradığında öğrendim daha dairelere fiber kablo çekilmemişti bile.
Beni aradı comnet ekibi bölgenizde aktif fiber gozukuyor,ücretsiz fibere geçis talebi oluşturabiliriz dediler mutlulukla kabul ettim ve evime 2 gunde gelip daireme fiber kablo çekildi gördüğünüz üzere 500mbps alıyorum.

Herkese nasip olmasi dileğiyle.

Türktelekomun verdiği router vesteldi max 100 mbps hız alınıyor. Araştırmam sonucunda xiaomi routerlerine Çin rom atıldığında wifi kapasitesi olarak 4 kat daha güçlü olduğunu öğrendim ve xiaomi ax1800 satın aldım. Evin en uzak yerinde eskiden veya global sürümle 10 mbps aldigim yerde şuan 40 mbps alıyorum.kablolu olarak zaten gigabit portları mevcut cihazın.

1E96B978-3DAC-4CCE-B150-F20DD484685F.jpeg

Son düzenleme:

Hasan344

80+ Gold
Allah arttırsın hocam.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
İstanbul esenyurtta yaşıyorum
Esenyurt fiber alt yapı son 2 yıldır yaygınlaştı
Vdsl alt yapısı olan binaya türktelekom fiber kutusu kurulmuştu.
Aktif olduğunuda comnet beni aradığında öğrendim daha dairelere fiber kablo çekilmemişti bile.
Beni aradı comnet ekibi bölgenizde aktif fiber gozukuyor,ücretsiz fibere geçis talebi oluşturabiliriz dediler mutlulukla kabul ettim ve evime 2 gunde gelip daireme fiber kablo çekildi gördüğünüz üzere 500mbps alıyorum.

Herkese nasip olmasi dileğiyle.

Türktelekomun verdiği router vesteldi max 100 mbps hız alınıyor. Araştırmam sonucunda xiaomi routerlerine Çin rom atıldığında wifi kapasitesi olarak 4 kat daha güçlü olduğunu öğrendim ve xiaomi ax1800 satın aldım. Evin en uzak yerinde eskiden veya global sürümle 10 mbps aldigim yerde şuan 40 mbps alıyorum.kablolu olarak zaten gigabit portları mevcut cihazın.

Alıntıyı görüntüle
Fiber teknolojisi farkıyla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,589
Üyeler
162,837
Son üye
UmutD34
Top Bottom