Kral iyi hoş da pek önerilmeyen bir firma kendileri özellikle müşteri hizmetleri eminmisin ?arkadaşlar İnternet babamın üzerine fakat gerekli evrakları kargoya ben götürcem benim adıma kargo gitse sıkıntı çıkarmı
beğenmezse değişirKral iyi hoş da pek önerilmeyen bir firma kendileri özellikle müşteri hizmetleri eminmisin ?
Kral iyi hoş da pek önerilmeyen bir firma kendileri özellikle müşteri hizmetleri eminmisin ?
arkadaşlar cok kötü bisey oldu ya ben bu evrakları dosyaladım kimlik fotopisi falan yolda giderken düştü montumun içinden aradım aradım bulamadım bi sıkıntı olur mu sabahdan beri bakıyom bulamadım ya kafamı vuracam bi yerlere simdiçıkarmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
beğenmezse değişir
Tam olarak ne vardı içindearkadaşlar cok kötü bisey oldu ya ben bu evrakları dosyaladım kimlik fotopisi falan yolda giderken düştü montumun içinden aradım aradım bulamadım bi sıkıntı olur mu sabahdan beri bakıyom bulamadım ya kafamı vuracam bi yerlere simdi
arkadaşlar cok kötü bisey oldu ya ben bu evrakları dosyaladım kimlik fotopisi falan yolda giderken düştü montumun içinden aradım aradım bulamadım bi sıkıntı olur mu sabahdan beri bakıyom bulamadım ya kafamı vuracam bi yerlere simdi
kimlik fotokopisi düşmüş diyor kankaTam olarak ne vardı içinde
Tam olarak ne vardı içinde
baya tc adres falan vardır
kar falan yağmıştı inşallah ıslanıp gitmiştir ya telaş yaptım boş yere kaybettimkimlik fotokopisi düşmüş diyor kanka