Satın alınca hızlı kargoladı. Fatura gelmedi. Mail attım. 2 dakika içerisinde dönüş yaptılar. Satış sonrası arız ve iade konusunda bir şey söyleyemiyorum, tecrübem olmadı.Connect game üzerinden alışveriş yapmak istiyorum fakat güvenemiyorum şikayet vara baktım ordada pek iyi yorumlanmamış Alıntıyı görüntüle
garantiyle edeceğin kavganın videosunu atarsım umarım bir gün.Gayet güvenilir M3 4k ve klavye aldım 2 gün içinde elimde oldu sorunsuzdu.
Alacağın şeyi söylesene senSorun kargolama değil sonradan olan sorunlar bende para basmadım için paramın boşa gitmesinden korkuyorum
Hocam bu fareyi adamlar normalde 2k iken 1kya veriyor bu işte bir iş var haberiniz olsun.Darmoshark m3
Billmiyorum ne alcam 1300 tl butce ile kablosuz mouse arıyorum varmıdır bu bütceyle beni götürcek mouseHocam bu fareyi adamlar normalde 2k iken 1kya veriyor bu işte bir iş var haberiniz olsun.
Billmiyorum ne alcam 1300 TL butce ile kablosuz mouse arıyorum varmıdır bu bütceyle beni götürcek mouse
Aldım bundan fakat kullanamadım bile bağlantı sorunları oldu hepSteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 3 Ergonomik Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com