Neler Yeni

Connect game güvenilir mi ?

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
bu ürünü almak istiyorum ama connect game den ürünü alıp arızalanınca garantisi için geri dönüş yapmadıklarını okudum birçok yerde sizce almalımıyım

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Ege
bu ürünü almak istiyorum ama connect game den ürünü alıp arızalanınca garantisi için geri dönüş yapmadıklarını okudum birçok yerde sizce almalımıyım
Connectgameden alınmaz destekleri berbat. Az daha ekleyin amazondan m800 ultra alın pro dan daha iyi.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Connectgameden alınmaz destekleri berbat. Az daha ekleyin amazondan m800 ultra alın pro dan daha iyi.
yurt dışından almak istemiyorum kargo süreci uzun sürecek bazı karışık drumlarım var o yüzden yurt içinden almak istiyorum varmıdır yurt içi önereceğiniz mouse

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Ege
yurt dışından almak istemiyorum kargo süreci uzun sürecek bazı karışık drumlarım var o yüzden yurt içinden almak istiyorum varmıdır yurt içi önereceğiniz mouse
Bütçe artarsa vxe r1 pro var. Çok sürmez amazon prime varsa 1hafta civarı.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Cogu ekipmanim connect gameden aldim hic bir sorun yasamadim daha once iade ettigimde oldu sirf begenmedigim icin hic sorun cikartmadilar

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe artarsa vxe r1 pro var. Çok sürmez amazon prime varsa 1hafta civarı.
bütçeyi arttıramıyorum malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cogu ekipmanim connect gameden aldim hic bir sorun yasamadim daha once iade ettigimde oldu sirf begenmedigim icin hic sorun cikartmadilar
sanırım alıcam hocam başka mouse bulamıyorum bu fiyatlarda

Reav

80+ Silver
Mcu'su berbat bu mouse'un alınmaz.

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
https://wraithesports.com/products/...KyL4OSCMRoC_JUQAvD_BwE&variant=47501043695809 bunu al
Yurt dışı istemiyorsan 100tl farka değer delux m800proya göre
bu da olur iyiyse bunu alayım ben bunu arattığımda 2500 tl görünüyordu prosu heralde o
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/...KyL4OSCMRoC_JUQAvD_BwE&variant=47501043695809 bunu al
Yurt dışı istemiyorsan 100tl farka değer delux m800proya göre
ama siteyi hiç duymadım güvenilir mi?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Draq123
bu da olur iyiyse bunu alayım ben bunu arattığımda 2500 TL görünüyordu prosu heralde o
Evet.
Bu claw tutuş için uygun bir mouse haberin olsun palmda pek rahat etmeyebilir eloshape diye bi site var benim çok işime yaradı önceki mousuna benzer sahpe istersen siteye göz at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom