Connect game güvenilir mi ?

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
bu ürünü almak istiyorum ama connect game den ürünü alıp arızalanınca garantisi için geri dönüş yapmadıklarını okudum birçok yerde sizce almalımıyım

bu ürünü almak istiyorum ama connect game den ürünü alıp arızalanınca garantisi için geri dönüş yapmadıklarını okudum birçok yerde sizce almalımıyım
Connectgameden alınmaz destekleri berbat. Az daha ekleyin amazondan m800 ultra alın pro dan daha iyi.

Connectgameden alınmaz destekleri berbat. Az daha ekleyin amazondan m800 ultra alın pro dan daha iyi.
yurt dışından almak istemiyorum kargo süreci uzun sürecek bazı karışık drumlarım var o yüzden yurt içinden almak istiyorum varmıdır yurt içi önereceğiniz mouse

Cogu ekipmanim connect gameden aldim hic bir sorun yasamadim daha once iade ettigimde oldu sirf begenmedigim icin hic sorun cikartmadilar

Bütçe artarsa vxe r1 pro var. Çok sürmez amazon prime varsa 1hafta civarı.
bütçeyi arttıramıyorum malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cogu ekipmanim connect gameden aldim hic bir sorun yasamadim daha once iade ettigimde oldu sirf begenmedigim icin hic sorun cikartmadilar
sanırım alıcam hocam başka mouse bulamıyorum bu fiyatlarda

Mcu'su berbat bu mouse'un alınmaz.

https://wraithesports.com/products/...KyL4OSCMRoC_JUQAvD_BwE&variant=47501043695809 bunu al
Yurt dışı istemiyorsan 100tl farka değer delux m800proya göre
bu da olur iyiyse bunu alayım ben bunu arattığımda 2500 tl görünüyordu prosu heralde o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/...KyL4OSCMRoC_JUQAvD_BwE&variant=47501043695809 bunu al
Yurt dışı istemiyorsan 100tl farka değer delux m800proya göre
ama siteyi hiç duymadım güvenilir mi?

bu da olur iyiyse bunu alayım ben bunu arattığımda 2500 TL görünüyordu prosu heralde o
Evet.
Bu claw tutuş için uygun bir mouse haberin olsun palmda pek rahat etmeyebilir eloshape diye bi site var benim çok işime yaradı önceki mousuna benzer sahpe istersen siteye göz at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,185
Üyeler
185,234
Son üye
Aureus832
Geri