Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 25 Ağustos 2020 #1 Beyler oyuna arkadaşla beraber başladık +50 lvliz düzgün bir klan bakınıyoruz oyun anlatıcısı olan oyunu öğrenip gelişebileceğimiz bir klan var mıdır bu forumda
Beyler oyuna arkadaşla beraber başladık +50 lvliz düzgün bir klan bakınıyoruz oyun anlatıcısı olan oyunu öğrenip gelişebileceğimiz bir klan var mıdır bu forumda
H helpyardımplz 80+ Silver Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3,013 25 Ağustos 2020 #2 İlk defa duydum bu oyunu bilginiz dahilinde anlatabilir misiniz ? Oyuna başlamayı düşünebilirim.
Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 25 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 helpyardımplz yazmış: İlk defa duydum bu oyunu bilginiz dahilinde anlatabilir misiniz ? Oyuna başlamayı düşünebilirim. Devamı için tıklayın... jahrein rauf levo falan bolca oynadı bakabilirsin istersen oyun bir nevi online üzerine kurulu mount blade gibi ve ücretsiz
helpyardımplz yazmış: İlk defa duydum bu oyunu bilginiz dahilinde anlatabilir misiniz ? Oyuna başlamayı düşünebilirim. Devamı için tıklayın... jahrein rauf levo falan bolca oynadı bakabilirsin istersen oyun bir nevi online üzerine kurulu mount blade gibi ve ücretsiz