Evet onu biliyorum fakat elektrik faturasına çok yansır mı ?Dostum içerisinde 600 Watt'lık Elite V3 model PSU bulunuyor, aşırı kötü bir PSU değil, böyle bir sisteme yeterli olur, çok takma.
Yok hayır, normal bir 80+ sertifikalı PSU gibi yansır, zaten o modelin verimliliği %82.Evet onu biliyorum fakat elektrik faturasına çok yansır mı ?
Evet dostum, alabilirsin.yani sistemi gönül rahatlığıyla alabilirim değil mi ?
Eğer kırmızı LED'li fanlara sahip olan MasterBox MB511'i seçebiliyorsan daha iyi olur, o kasa bayağı iyi hava alıyor.
Bildiğim kadarıyla mağazaya gidersem kasa değiştirebilirler. O zaman almamı tavsiye ettiğiniz yakın fiyatlarda bir kasa var mı ?Evet dostum, alabilirsin.
Kasa seçeneklerinde ne var?
ayrıca iki kasa arasında 100 tl'lik bir hava sirkülasyon farkı var mı ?Eğer kırmızı LED'li fanlara sahip olan MasterBox MB511'i seçebiliyorsan daha iyi olur, o kasa bayağı iyi hava alıyor.
Evet, kesinlikle var.ayrıca iki kasa arasında 100 TL'lik bir hava sirkülasyon farkı var mı ?
Peki r5 3500x yerine r5 3600 almama gerek var mı arada 300 tl fark var sadece oyun oynuyorum renderla vs uğraşmıyorum.Evet, kesinlikle var.
Ayrıca üst tarafta da 240 mm fan ve radyatör yeri de var.
Önde 3 fan geliyor ve mesh yapı var.
Bütçe düşük ise almana gerek yok, zorlamaya bence gerek yok.Peki r5 3500x yerine r5 3600 almama gerek var mı arada 300 TL fark var sadece oyun oynuyorum renderla vs uğraşmıyorum.