P Projta 80+ Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 36 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim İsmail Ör 9 Mayıs 2020 #1 Selam dostlar bu fan nasldır? 1 tane almayı düşünüyorum alacagım kasada egzoz fan gelmedigi için oraya takacagım.
Selam dostlar bu fan nasldır? 1 tane almayı düşünüyorum alacagım kasada egzoz fan gelmedigi için oraya takacagım.
aladage 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 142 Dahası Reaksiyon skoru 50 İsim Emre Aladağ 9 Mayıs 2020 #2 Projta yazmış: Selam dostlar bu fan nasldır? 1 tane almayı düşünüyorum alacagım kasada egzoz fan gelmedigi için oraya takacagım. Devamı için tıklayın... güzel bir fan alabilirsin.
Projta yazmış: Selam dostlar bu fan nasldır? 1 tane almayı düşünüyorum alacagım kasada egzoz fan gelmedigi için oraya takacagım. Devamı için tıklayın... güzel bir fan alabilirsin.
fatihoksuzoglu 80+ Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 67 İsim Fatih ÖKSÜZOĞLU 9 Mayıs 2020 #3 arctic fanları gayet tatminkar kontrollu (pwm) yada kontrolsuz alabilirsin bence sirkülasyonu ve fiyatı tatmibkar
arctic fanları gayet tatminkar kontrollu (pwm) yada kontrolsuz alabilirsin bence sirkülasyonu ve fiyatı tatmibkar