Neler Yeni

Cooler Master Sickleflow 120 MB511'e ve B450M S2H anakarta uyumlu mudur?

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@crazyreign yardımcı olur mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bi yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Uyumlu mudur derken? Kullanabilirsin ama yazılımdan ARGB kontrolü yapamazsın.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

B450m S2h ve mb511 ile uyumlu mudur? Önerir misiniz ?
Dostum aynı kasa ile kullanıyorum. İncelemesini yapmıştım şöyle atıyım;

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Uyumlu mudur derken? Kullanabilirsin ama yazılımdan ARGB kontrolü yapamazsın.
yazımdan değil kontolcüde ki satayı nereye bağlıcam sorun bu :)

Dostum aynı kasa ile kullanıyorum. İncelemesini yapmıştım şöyle atıyım;
tek egoz fanı var onuda kullanabilirmiyim bağlantılarda sys_fan a bağlarsam egzoz fan boşa düşüyor

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
yazımdan değil kontolcüde ki satayı nereye bağlıcam sorun bu :)

tek egoz fanı var onuda kullanabilirmiyim bağlantılarda sys_fan a bağlarsam egzoz fan boşa düşüyor
Hocam 3 fan çıkıyor bunları birbirine bağlamıştım ben, egsoz fanı çıkarttım böylece hem egsoz hem de yukarıya 2 fan taktım 3 fan da rgb oldu. Yani benim kasanın üst tarafında 280mm fan desteği var, dolayısıyla 2 fan takabiliyordum. 2 fanı üste taktım, egsoz fanı da çıkartıp yerine diğer argb sickleflow'u taktım. Zaten hepsini birbirine bağlıyıp anakartın SYS FAN1 bölümüne taktım. Kontrolcüden argb modların kontrolü yapılabiliyor fakat çok fazla mod beklemeyin 5-6 tane modu var incelemede açıklamıştım. Okursanız detaylıca öğrenirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Hocam 3 fan çıkıyor bunları birbirine bağlamıştım ben, egsoz fanı çıkarttım böylece hem egsoz hem de yukarıya 2 fan taktım 3 fan da rgb oldu. Yani benim kasanın üst tarafında 280mm fan desteği var, dolayısıyla 2 fan takabiliyordum. 2 fanı üste taktım, egsoz fanı da çıkartıp yerine diğer argb sickleflow'u taktım. Zaten hepsini birbirine bağlıyıp anakartın SYS FAN1 bölümüne taktım. Kontrolcüden argb modların kontrolü yapılabiliyor fakat çok fazla mod beklemeyin 5-6 tane modu var incelemede açıklamıştım. Okursanız detaylıca öğrenirsiniz.
teşekkür ederim lakin anlamadım durum şu kontolcu üzerinden psu ya giden sata kablosunu psuda nereye bağladın bunu öğrenmek istedim. benim mb511 36 cm 3 de yanyana takabiliyorum egoz fan boşa çıkıyor :S

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
teşekkür ederim lakin anlamadım durum şu kontolcu üzerinden psu ya giden sata kablosunu psuda nereye bağladın bunu öğrenmek istedim. benim mb511 36 cm 3 de yanyana takabiliyorum egoz fan boşa çıkıyor :S
Egsoz fanı için fan çoklayıcı alıp bağlamanız iyi olabilir.
Hocam psu'da boşta ikisinin eşleneceği bir kablo buldum. Bu kabloları birleştirdim. Bu kabloları birleştirmezseniz, fanlar yanmaz.
PSU'da boşta öyle bir kablo bulamam diye düşünüyordum fakat elimi attığım anda psu bölgesine direkt bir kablo buldum ve uçları denk geldi bu sayede renkler de yanmaya başladı. Kitapçıkta da nasıl yapılacağı anlatılıyordu sırasıyla.

Satın alınca da konu açabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
Egsoz fanı için fan çoklayıcı alıp bağlamanız iyi olabilir.
Hocam psu'da boşta ikisinin eşleneceği bir kablo buldum. Bu kabloları birleştirdim. Bu kabloları birleştirmezseniz, fanlar yanmaz.
PSU'da boşta öyle bir kablo bulamam diye düşünüyordum fakat elimi attığım anda psu bölgesine direkt bir kablo buldum ve uçları denk geldi bu sayede renkler de yanmaya başladı. Kitapçıkta da nasıl yapılacağı anlatılıyordu sırasıyla.

Satın alınca da konu açabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım
Peki kasada fanlarla birleştirmeyi denediniz mi ? İki üründe cooler master. 6 fan tek kontrolcü gibi ?

Top Bottom