Dostum, mesajından bir şey anladıysam ne olayım..bende aynısı var valorantta ban yedim bunu alırsam sıkıntı olur mu
Sistedeki anakartı sırf bandan dolyaı değiştirmekmi istiyorsunuzbende aynısı var valorantta ban yedim bunu alırsam sıkıntı olur mu
Yani o sisteme yükseltme olarak işlemci değişebilirsin çünki çok perfomanslı değil iy 9100f bulabilirmisin bilmiyorum ama ban hakkında bence anakartı değiştirme bios şifresini sıfırlayınca düzeliyor olması lzm banınevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte b450m s2h bu anakart uyar mıDostum, mesajından bir şey anladıysam ne olayım..
bios şifresini nasıl sıfırlıcamYani o sisteme yükseltme olarak işlemci değişebilirsin çünki çok perfomanslı değil iy 9100f bulabilirmisin bilmiyorum ama ban hakkında bence anakartı değiştirme bios şifresini sıfırlayınca düzeliyor olması lzm banın
Hayır, uymaz.Gigabyte b450m s2h bu anakart uyar mı
Hocam biosa girdikten sonra securty sonra secure and boot sonra orda reeboot olması lzm ama bu gruplar anakartınızın marka modeline göre değişebilir internetten bir video izlemeniz daha sağlıklı olacaktır anakart markanıza göreGigabyte b450m s2h bu anakart uyar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bios şifresini nasıl sıfırlıcam
Uygun fiyatlı derken ne kadar uygun fiyatlı? Bütçeniz nedir?amd ye geçmeyi düşünüyorum uygun fiyatlı bir işlemcisi var mı bu anakarta uyacak