Neler Yeni

COREL DRAW Kullanabilen Varmı

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
merhaba arkadaşlar elimde pdf dosyası var coreldrawda yapılmış bunun ufak bi düzenlenmesi gerekiyor yapabilen varmı

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Garipbirfizikci

80+ Bronze
logo var pdf olarak gönderilmiş ama logo küçük kalmış nasıl düzelteceğim

1696153305828.png

word uyumlu şekilde açıyor bi makaledeki(pdf) görsellerle oynayabiliyorum, daha iyisini acrobat reader pro yapıyor aynı işlemleri online pdf editörler de yapıyor

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
peki şunu sorayım logo sayfada ufak kalıyor onu ben nasıl tam ekran yapabilirim

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,522
İsim
Yusuf
peki şunu sorayım logo sayfada ufak kalıyor onu ben nasıl tam ekran yapabilirim
pdf dosyasında logo vectorel tasarlanmıştır en azından tasarımcı gerçek bir tasarımcıysa vectorel tasarlamıştır. pdf doyasını tarayıcıda açıp ctrl + mouse tekerleği ile büyütebilir print screen alabilirsin. diğer türlü programda açıp büyütmen gerekiyor. eğer tasarımcı pdfte jpeg gönderdiyse büyütsenizde pikselleşme olacağı için büyütemezsiniz.

efkar50

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahmet
pdf dosyasında logo vectorel tasarlanmıştır en azından tasarımcı gerçek bir tasarımcıysa vectorel tasarlamıştır. pdf doyasını tarayıcıda açıp ctrl + mouse tekerleği ile büyütebilir print screen alabilirsin. diğer türlü programda açıp büyütmen gerekiyor. eğer tasarımcı pdfte jpeg gönderdiyse büyütsenizde pikselleşme olacağı için büyütemezsiniz.
anlamadın mesela pdf dosyasını jpg veya png ye dönüştürdüğümde logo küçük kalıyor
yani web siteme yükleyecek olsam yüklediğimde alakasız oluyor

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,522
İsim
Yusuf
anlamadın mesela pdf dosyasını jpg veya png ye dönüştürdüğümde logo küçük kalıyor
yani web siteme yükleyecek olsam yüklediğimde alakasız oluyor
yok png yada jpege dönüştürün demiyorum. tarayıcıda pdfi açıp büyütüp print screen alın diyorum illa büyütmek istiyorsanız. basit yöntem. he siz arkası saydam sadece logoyı çekeyim arkaplan olmasın diyorsanız eli mahkum program kuracaksınız. illustrator veya corel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,168
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou
Top Bottom