logo var pdf olarak gönderilmiş ama logo küçük kalmış nasıl düzelteceğimMicrosoft Office 365 varsa word pdf'yi açabiliyor tekrar yazdır diyerek kaydedebilirsiniz
logo var pdf olarak gönderilmiş ama logo küçük kalmış nasıl düzelteceğim
pdf dosyasında logo vectorel tasarlanmıştır en azından tasarımcı gerçek bir tasarımcıysa vectorel tasarlamıştır. pdf doyasını tarayıcıda açıp ctrl + mouse tekerleği ile büyütebilir print screen alabilirsin. diğer türlü programda açıp büyütmen gerekiyor. eğer tasarımcı pdfte jpeg gönderdiyse büyütsenizde pikselleşme olacağı için büyütemezsiniz.peki şunu sorayım logo sayfada ufak kalıyor onu ben nasıl tam ekran yapabilirim
anlamadın mesela pdf dosyasını jpg veya png ye dönüştürdüğümde logo küçük kalıyorpdf dosyasında logo vectorel tasarlanmıştır en azından tasarımcı gerçek bir tasarımcıysa vectorel tasarlamıştır. pdf doyasını tarayıcıda açıp ctrl + mouse tekerleği ile büyütebilir print screen alabilirsin. diğer türlü programda açıp büyütmen gerekiyor. eğer tasarımcı pdfte jpeg gönderdiyse büyütsenizde pikselleşme olacağı için büyütemezsiniz.
yok png yada jpege dönüştürün demiyorum. tarayıcıda pdfi açıp büyütüp print screen alın diyorum illa büyütmek istiyorsanız. basit yöntem. he siz arkası saydam sadece logoyı çekeyim arkaplan olmasın diyorsanız eli mahkum program kuracaksınız. illustrator veya corel.anlamadın mesela pdf dosyasını jpg veya png ye dönüştürdüğümde logo küçük kalıyor
yani web siteme yükleyecek olsam yüklediğimde alakasız oluyor