Neler Yeni

Coronadan Sonra PC Almak İstiyorum

Nepenthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yunus Emre
GTA V , CS:GO , League Of Legends , Valorant , COD Warzone , ETS 2 yi rahat rahat oynayabileceğim bir bilgisayarın özellikleri neler olur stokların sıkıntılı olduğunu duydum ama buna rağmen de yazarsanız sevinirm bu corona muhabbeti bittikten ve stokların yavaş yavaş yerine gelmesinden sonra almayı düşünüyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
GTA V , CS:GO , League Of Legends , Valorant , COD Warzone , ETS 2 yi rahat rahat oynayabileceğim bir bilgisayarın özellikleri neler olur stokların sıkıntılı olduğunu duydum ama buna rağmen de yazarsanız sevinirm bu corona muhabbeti bittikten ve stokların yavaş yavaş yerine gelmesinden sonra almayı düşünüyorum
Bütçene göre değişir dostum alacağın sistem. Ama bence min. GTX 1660 Super ekran kartlı bir sistem tercih edilmeli.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam ayıptır sorması bütçe nedir?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Bütçene göre değişir dostum alacağın sistem. Ama bence min. GTX 1600 Super ekran kartlı bir sistem tercih edilmeli.
Knk 1600 supere baktım internette ama öyle bir ekran kartı yok linkini atar mısın

Top Bottom