Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsai̇r Spec-delta Rgb Kasa Fani Anakarttan Nasil Kontrol Edi̇li̇r ?

ExCodiac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERKAN DENİZ ARICAK
Bütçe
10000
HERKESE MERHABALAR BEN DONANIM ARŞİVİNİN 2022 MAYIS AYINDAKİ SİSTEMİNİ ALDIM. AMA KASA FANLARINI KONTROL EDEMİYORUM BUNLARI NASIL KONTROL EDEBİLİR KONTROLCÜMÜ ALMAM LAZIM (NEOLDUĞU VE NASIL BAĞLANDIĞI HAKKINDA FİKRİM YOK) YOKSA ANAKARTI MI DEĞİŞTİRMEK MANTIKLI ? (ASUS PRİME H610M-K ANAKART)

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
HERKESE MERHABALAR BEN DONANIM ARŞİVİNİN 2022 MAYIS AYINDAKİ SİSTEMİNİ ALDIM. AMA KASA FANLARINI KONTROL EDEMİYORUM BUNLARI NASIL KONTROL EDEBİLİR KONTROLCÜMÜ ALMAM LAZIM (NEOLDUĞU VE NASIL BAĞLANDIĞI HAKKINDA FİKRİM YOK) YOKSA ANAKARTI MI DEĞİŞTİRMEK MANTIKLI ? (ASUS PRİME H610M-K ANAKART)
Caps kapasam

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
kasa ön fanlarına yakın tarafta oluyor genelde, 2 tarafıda kontrolcüye bağlı olan rgb pinleri var onun birisini çıkarıp anakartında rgb header'a takman lazım

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
bu kasa anakarttan kontrol ediliyomu la bende düğmeleri var ordan değiştiriyodum

ExCodiac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERKAN DENİZ ARICAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa ön fanlarına yakın tarafta oluyor genelde, 2 tarafıda kontrolcüye bağlı olan rgb pinleri var onun birisini çıkarıp anakartında rgb header'a takman lazım
NEY KASA ÖN FANLARI YAKIN OLUR ACABA ? TAM ANLAMADIM :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kasa anakarttan kontrol ediliyomu la bende düğmeleri var ordan değiştiriyodum
BENDE DÜĞME YOK YADA BEN GÖRMEDİM DÜĞMESİ NEREDE ?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
NEY KASA ÖN FANLARI YAKIN OLUR ACABA ? TAM ANLAMADIM :D

BENDE DÜĞME YOK YADA BEN GÖRMEDİM DÜĞMESİ NEREDE ?
kontrolcüyü bulman lazım 3 tuşlu küçük kumanda gibi bişey

ExCodiac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERKAN DENİZ ARICAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kontrolcüyü bulman lazım 3 tuşlu küçük kumanda gibi bişey
YAV Bİ ARA SAĞ TARAFINI AÇTIM Bİ ŞEY ÖRMEDİM AMA EVE GİDİNCE BAKİM SADECE KONTROLCÜDEN DEĞİŞİR DİMİ ?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner

Can...

80+ Platinum
kontrolcüsü var o kasanın basıyorsun değişiyor birde onda argb desteği yok tek tek falan yanar anakarttan mod varmıydı hatırlamıyorum bende vardı o kasadan kontrolcü daha iyi kalıyor mod vs açısından

ExCodiac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERKAN DENİZ ARICAK
kontrolcüsü var o kasanın basıyorsun değişiyor birde onda argb desteği yok tek tek falan yanar anakarttan mod varmıydı hatırlamıyorum bende vardı o kasadan kontrolcü daha iyi kalıyor mod vs açısından
YANİ NORMAL ŞARTLARDA KASA İÇİNDE KONTROLCÜ VAR ONUN DIŞINDA ANAKARTTA DESTEKLEMEZSE ANAKARTTAN KONTROL EDEMEM SADECE KONTROCÜDEN PEKİ ANAKARTI DEĞİŞTİRMEK İSTESEM BU LEDLERİ KONTROL ETMEK İÇİN HANGİ ÖZELLİĞİ OLMASI LAZIM AURA SYNC' Mİ ?

Can...

80+ Platinum
YANİ NORMAL ŞARTLARDA KASA İÇİNDE KONTROLCÜ VAR ONUN DIŞINDA ANAKARTTA DESTEKLEMEZSE ANAKARTTAN KONTROL EDEMEM SADECE KONTROCÜDEN PEKİ ANAKARTI DEĞİŞTİRMEK İSTESEM BU LEDLERİ KONTROL ETMEK İÇİN HANGİ ÖZELLİĞİ OLMASI LAZIM AURA SYNC' Mİ ?
hocam şu caps lock u kapatır mısın rica etsem teşekkürler

rgb portu olması yeterlı aura sync
rgb fusion 2.0 fark etmez

ExCodiac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ERKAN DENİZ ARICAK
hocam şu caps lock u kapatır mısın rica etsem teşekkürler

rgb portu olması yeterlı aura sync
rgb fusion 2.0 fark etmez
kusura bakma işyerinden yazıyorum burda genellikle açık kullanıyoruz.
peki rgb portu derken rgb header mı yoksa rgb fan mı? ne yazması gerekiyor anakartta

Ekran Alıntısı.PNG

anakart bu

Top Bottom