Neler Yeni

CORSAIR 16GB (2x8GB) Dominator Platinum'a uygun bir soğutma yöntemi

kaotr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talat Bozkurt
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda başka bir konu açmıştım. Sizlerin tavsiyesi üzerine MSİ Tomahawk z490 marka anakartı almaya karar verdim ve bunun üzerine indirimde yakaladığım corsair ramleri satın aldım. Kaldı geriye tek bir şey o da bu arkadaşı nasıl soğutacağım. Ramler oldukça uzun... Sıvı Soğutma AIO'lar pahalı ya da yeterince soğutamaz diye düşünüyorum (92mm , 120 mm gibi ). Bana önerebileceğiniz Hava soğutma olur ya da ramlerin boyutlarına uygun olur kule tipi. Sizlerin tecrübesine kalmış durumdayım. Önerilerinizi bekliyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda başka bir konu açmıştım. Sizlerin tavsiyesi üzerine MSİ Tomahawk z490 marka anakartı almaya karar verdim ve bunun üzerine indirimde yakaladığım corsair ramleri satın aldım. Kaldı geriye tek bir şey o da bu arkadaşı nasıl soğutacağım. Ramler oldukça uzun... Sıvı Soğutma AIO'lar pahalı ya da yeterince soğutamaz diye düşünüyorum (92mm , 120 mm gibi ). Bana önerebileceğiniz Hava soğutma olur ya da ramlerin boyutlarına uygun olur kule tipi. Sizlerin tecrübesine kalmış durumdayım. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam kule tipi ve sıvı soğutma ram soğutmak için alınmıyor ki işlemci için alınıyor bir sey anlamadım
Hem ram çok ısınmazki kendi soğutması yeter

kaotr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talat Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kule tipi ve sıvı soğutma ram soğutmak için alınmıyor ki işlemci için alınıyor bir sey anlamadım
Hem ram çok ısınmazki kendi soğutması yeter
Şöyle söyliyeyim alacağım cpu soğutucusu ram slotlarına engel olmasın istiyorum. şuan 16 gb kullanıyorum ama 32 lik bir kite geçtiğimde 4 slotumda açık olsun istiyorum hani cpu soğutucusu büyük diye upgrade sorunu yaşamak istemiyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Şöyle söyliyeyim alacağım cpu soğutucusu ram slotlarına engel olmasın istiyorum. şuan 16 gb kullanıyorum ama 32 lik bir kite geçtiğimde 4 slotumda açık olsun istiyorum hani cpu soğutucusu büyük diye upgrade sorunu yaşamak istemiyorum.
Anladım kasa fotografını atar mısınız yoksa anakart isminizi söyleyin bilgili arkadaşlar yardım etsin

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bütçe Yüksek İse NZXT’den Yana Olabilirsiniz Soğutma Konusunda

kaotr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Talat Bozkurt
Aynı marka ram kiti kullanan vardır diye açmıştım konuyu. hani kendi kullandıklarını söylerler. ona göre ben de tartar biçerim demiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom