Neler Yeni

Yardım Corsair Carbide Serisi SPEC-OMEGA CC-9011119-WW PSU Yok Mid Tower

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
kasa fiyatı 1200 tl ama 700tlye var yüzde 40 indirimle ve benim bu kasaya msi rtx2060 ve ryzenli bir pc toplayasım var bi problem olurmu cevaplarsanız sevinirim pc toplama konusunda okadar bilgim yok

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Hayır olmaz. Güzel kasadır.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Hayir olmaz

TLPA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talip Avcı
İçine birde fan masrafı yapacaksın. Astarı yüzünü geçecek. PSU Cover hala yok. Ben Dark Guardian Pro aldım ama hala kargoda.

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
kasa fiyatı 1200 TL ama 700tlye var yüzde 40 indirimle ve benim bu kasaya MSI rtx2060 ve ryzenli bir PC toplayasım var bi problem olurmu cevaplarsanız sevinirim PC toplama konusunda okadar bilgim yok
Dark guardian al geç kanka 500 liraya 4 tane fan ile geliyor fan kontrolcüsü de var hava akışı da mükemmel bana göre hatta testi bar corsair spec delta ile dark guardian daha iyi

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçine birde fan masrafı yapacaksın. Astarı yüzünü geçecek. PSU Cover hala yok. Ben Dark Guardian Pro aldım ama hala kargoda.
psu olmasına gerek yok kendim sisteme ekleyeceğim için kasayı cok begendim ama degerli yorumun için canı gönülden teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

astarı yüzünü geçecek derken anlayamadım anlatırmısınız ?

Hayır olmaz. Güzel kasadır.
teşekkürler cevap için

teşekkürler cevap için

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler kasayı hepsi buradadan yüzde 40 indirimle 618 TL'ye aldım ve diger yerlerde ya stokta yok yada 1000tlnin üzerinde fiyatları var ve hava sirkülasyonu felanda baya iyi

Son düzenleme:

TLPA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talip Avcı
PSU olmasına gerek yok kendim sisteme ekleyeceğim için kasayı cok begendim ama degerli yorumun için canı gönülden teşekkür ederim

astarı yüzünü geçecek derken anlayamadım anlatırmısınız ?

Fanlar kaç para haberin var mı? :ROFLMAO: Astarı yüzünü geçecek derken bunu kastettim. PSU demiyorum PSU Cover diyorum. Kablolama ve PSU için alttaki saklama gözü diyeyim.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fanlar kaç para haberin var mı? :ROFLMAO: Astarı yüzünü geçecek derken bunu kastettim. PSU demiyorum PSU Cover diyorum. Kablolama ve PSU için alttaki saklama gözü diyeyim.
şuan kullandığım kasamdada psu cover yok benim için çok da önemli değil fanlar derken sadece arkasına bir tane alacağım zaten önde bir tane var o kadar

TLPA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talip Avcı
şuan kullandığım kasamdada PSU cover yok benim için çok da önemli değil fanlar derken sadece arkasına bir tane alacağım zaten önde bir tane var o kadar

Bence yanlış yaparsın ama sen bilirsin. Dark Guardian Pro 'ya bakmanı tavsiye ederim.

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
Bence yanlış yaparsın ama sen bilirsin. Dark Guardian Pro 'ya bakmanı tavsiye ederim.
Bence proya ekstra bir fiyat biçmeye gerek yok sadece argb var o kadar normali de gayet iyi 100 lira farka değmez yani

Bence proya ekstra bir fiyat biçmeye gerek yok sadece argb var o kadar normali de gayet iyi 100 lira farka değmez yani

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İyi bir kasa.

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
alacağım psunun renkleri kasa ile uyumlu ve koruyucu olmaması beni pek etkilemeyecek bir durum ve kasayı sipariş ettim ama yinede öneri için çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,634
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom