Neler Yeni

Yardım CORSAIR CX750F RGB 750W 80+ Bronze Beyaz Full Modüler 120mm Fanlı PSU

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Bütçe?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız sadece ışık fln var diye o psuya o kadar verilmez evet gerçekten kaliteli ama bana kalırsa verilmez.

823 TL'ye high power varken 200 tl fazla vermek enayiliktir.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu psuyu almayı düşünüyorum arkadaşlar, korumaları güzelmidir, çıkış tarihi yenimidir, ve fanı fazla ses yaparmı. 1099 TL fiyatı var şuan bu fiyata değermi size sormak istedim yardımcı olabilen olursa mutlu olurum teşekkürler.
Ürün linki : https://www.itopya.com/corsair-cx750f-RGB-750w-80-bronze-beyaz-full-moduler-120mm-fanli-psu/
Alınmaz.
THERMALTAKE Toughpower GF1 750W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU | ITOPYA

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1100tl 30
Bütçe?

Yalnız sadece ışık fln var diye o psuya o kadar verilmez evet gerçekten kaliteli ama bana kalırsa verilmez.

823 TL'ye high power varken 200 TL fazla vermek enayiliktir.
bütçe 1100tl 3070 ekran kartı b550 gaming edge wifi anakart alıcam 1 aya ve bu psuyu almayı düşünüyorum niye derseniz ışığından dolayı değil beyaz modüler ve kablolarınında beyaz olmasından dolayı

bu fiyatta alabileceğim beyaz power supply varmıdır teşekkürler

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
1100tl 30

bütçe 1100tl 3070 ekran kartı b550 gaming edge wifi anakart alıcam 1 aya ve bu psuyu almayı düşünüyorum niye derseniz ışığından dolayı değil beyaz modüler ve kablolarınında beyaz olmasından dolayı

bu fiyatta alabileceğim beyaz power supply varmıdır teşekkürler
Ben haketmediğini düşünüyorum o fiyatı bu bütçede en azından 80+gold olmalıydı yerinizde olsam high power alıp kalan 200tlyide anakarta ekler daha iyi bir anakart alırdım aorus serisinden veya b550-f gibi anakartlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
Aslında güzel PSU, ama bronz olması bu fikirden döndürüyor insanı. Zaten GF daha iyi.
incelemelerinde %90a varan verimlilikle çalıştığı söyleniyor, gold dediğimizde %92verimlilik veriyor %2-4 arası bi fark olucak buda elektrik faturasında göz ardı edilebilecek bi miktar olduğunu düşünüyorum 80+ olayını es geçersek alınır mı ?

T.P.G.

80+ Titanium
incelemelerinde %90a varan verimlilikle çalıştığı söyleniyor, gold dediğimizde %92verimlilik veriyor %2-4 arası bi fark olucak buda elektrik faturasında göz ardı edilebilecek bi miktar olduğunu düşünüyorum 80+ olayını es geçersek alınır mı ?
Açıkladım zaten :D. GF1 daha iyi ama RGB ve beyaz olsun diyenler alabilir.
Aslında o kadar kötü değil. Taepo kapasitörler (Tier B) DC to DC dönüştürücü falan var. Ama GF1 daha iyi, beyaz istiyorsanız alınabilir.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Az önce inceledim.

Beyaz ve RGB olması yüzünden içinden kısmışlar biraz, ripple, Hold-up time gibi sebeplerden dolayı GF1 veya Core Reactor almanız çok daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
Açıkladım zaten :D. GF1 daha iyi ama RGB ve beyaz olsun diyenler alabilir.
açıklamanız için teşekkür ederim kapasitörleri tier b olması almamak için düşündürdü beni, beyaz kablolu ve modüler olması cezbetmişti oysaki

Az önce inceledim.

Beyaz ve RGB olması yüzünden içinden kısmışlar biraz, ripple, Hold-up time gibi sebeplerden dolayı GF1 veya Core Reactor almanız çok daha iyi olur.
teşekkür ederim beyaz bir power supply almak istiyordum oysaki ama tam donanımlı ve beyaz bir psu bulmak çok zor veya pahalı öneriniz varmıdır beyaz bir kablolu psu ?

Ben haketmediğini düşünüyorum o fiyatı bu bütçede en azından 80+gold olmalıydı yerinizde olsam high power alıp kalan 200tlyide anakarta ekler daha iyi bir anakart alırdım aorus serisinden veya b550-f gibi anakartlar.
beyaz olması cezbetti açıkçası, kasam beyaz olduğu için almak istiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom