Neler Yeni

Çözüldü✓ Corsair H100 240MM Gözükmüyor?

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayaz TAŞ
arkadaşlar belirttiğim sıvı sogutucum corsair yazılımda gözükmüyor ramlerim corsair ramler gözüküyor fakat sogutucu gözükmüyor sebep nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. montaj a baktıgımda hersey olması gerektigi gibi takılmış.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
arkadaşlar belirttiğim sıvı sogutucum corsair yazılımda gözükmüyor ramlerim corsair ramler gözüküyor fakat sogutucu gözükmüyor sebep nedir? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi. montaj a baktıgımda hersey olması gerektigi gibi takılmış.
sıvı soğutmanın ecuı desteği yok argb desteği mevcut anakartınız marka model nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre kayış
icue desteği yok maalesef. argb ışıklandırmasını anakartınızın yazılımı üzerinden yönetebilirsiniz. Ben de aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum. Anakartım MSI olduğu için MSI Center üzerinden ayarlıyorum

ScolisT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayaz TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı soğutmanın ecuı desteği yok argb desteği mevcut anakartınız marka model nedir?
msi z690 edge wifi
Mesaj otomatik birleştirildi:

icue desteği yok maalesef. argb ışıklandırmasını anakartınızın yazılımı üzerinden yönetebilirsiniz. Ben de aynı sıvı soğutmayı kullanıyorum. Anakartım MSI olduğu için MSI Center üzerinden ayarlıyorum
bende msi z690 edge wifi var

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
msi afterburnor uygulamasında sorun mu var? senelerdir kullanırım hiç bir sorun yaratmadı ama bugun açtıgım da gpu kullanımı ve sıcaklıgını göstermiyor sizde de bu sorun varmı acaba?bu arada silip tekrar yükledim yine aynı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre kayış
msi afterburnor uygulamasında sorun mu var? senelerdir kullanırım hiç bir sorun yaratmadı ama bugun açtıgım da gpu kullanımı ve sıcaklıgını göstermiyor sizde de bu sorun varmı acaba?bu arada silip tekrar yükledim yine aynı.
1730488909127.png

bende gösteriyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom