Neler Yeni

Yardım corsair harpoon wireless takılma sorunları

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
merhaba, daha önce mouse konusu açmıştım. ürün elime ulaştı. kullanmaya başladığımdan beri bir kopma değilde takılma sorunu var mouse da anlamadım googleda masa üstünde vs yaşamadım bu durumu ama valoranta girince arada sırada takılmalar oluyor. kablolu bir şekilde bağlamayı denedim ama kablosunu takınca bağlanma sesi geliyor ama mouse çalışmıyor. klavyemde kablosuz, ondan olabilir mi diye düşünüyorum ama kablolu da görmüyor. sizce iade etmelimiyim yoksa yazılımsal bir problem midir?

berko22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk
Merhaba, bende de corsair katar pro var aynı sorun bendede var, valorantta ki sorunu çözebildiniz mi ?

En İyi Cevap
3
Hocam üründen kaynaklı mı bilmiyorum ama usb mousetan uzaksa yani kasanın arka tarafında falansa böyle şeyler yaşanabiliyor sanırım. Ben bir usb uzatma kablosu alıp çözmüştüm.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, bende de corsair katar pro var aynı sorun bendede var, valorantta ki sorunu çözebildiniz mi ?
iade edip logitech g305 e geçtim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam üründen kaynaklı mı bilmiyorum ama usb mousetan uzaksa yani kasanın arka tarafında falansa böyle şeyler yaşanabiliyor sanırım. Ben bir usb uzatma kablosu alıp çözmüştüm.
dongle baya yakın mesafede idi, büyük ihtimal benim şanssızlığıma denk gelmiştir, gerçi daha sonradan düzelmişti kabloluda bağlayabiliyordum takılmalarda az çok geçiyor gibiydi yazılımsaldı belkide bilmiyorum ama içim rahat etmedi ve iade ettim

berko22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berk
Dün aynı şekilde bende düşündüm uzaklıktan kaynaklı olabilirmi diye fakat arada 2 metreden az mesafe var kasayı biraz daha yaklaştırınca sorunum çözüldü gibi geldi ayrıyetten mouse padsiz de denedim takılma yokmuş gibi geldi ama akşam tekrardan deniycem teşekkütler yardımcı oldugunuz için

Yardımınız için teşekkürler kablolu mousemde böyle bir şey yaşamadım ilk defa kablosuz mouse kullanıyorum internette de araştırdım kesin bi sonuca varamadım iade de etmek istemiyorum baya bi rahatlık sağlıyor kablosuz mouse, tekrardan teşekkürler

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Yüzey ile alakalı olabilir mi takılma sorunu

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
3
Dün aynı şekilde bende düşündüm uzaklıktan kaynaklı olabilirmi diye fakat arada 2 metreden az mesafe var kasayı biraz daha yaklaştırınca sorunum çözüldü gibi geldi ayrıyetten mouse padsiz de denedim takılma yokmuş gibi geldi ama akşam tekrardan deniycem teşekkütler yardımcı oldugunuz için

Yardımınız için teşekkürler kablolu mousemde böyle bir şey yaşamadım ilk defa kablosuz mouse kullanıyorum internette de araştırdım kesin bi sonuca varamadım iade de etmek istemiyorum baya bi rahatlık sağlıyor kablosuz mouse, tekrardan teşekkürler
Hocam arada başka cisimler var ise 2 metre az değil.

En İyi Cevap
3
zaten dongle mesafesi kaç metre ki
Dongle 10 metreye kadar çekebilir ancak performanslı olmaz. Dediğim gibi dongle yanında kullanırken sıkıntı oluyorsa iade edin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Dongle 10 metreye kadar çekebilir ancak performanslı olmaz. Dediğim gibi dongle yanında kullanırken sıkıntı oluyorsa iade edin.
ben çoktan ettim zaten ^^ şuan logitech g305 kullanıyorum dongle aynı mesadefe duruyor ve cayır cayır çalışıyor

Top Bottom