Neler Yeni

Öneri Corsair HS35 alınır mı?

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Corsair Hs35 bu dönemde 249 TL gibi bir fiyata düşmüş sizce alınır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Corsair Hs35 bu dönemde 249 TL gibi bir fiyata düşmüş sizce alınır mı?
Tam da çalıştığım yerden geldi 😃
Hs35'i 1 yıldır kullanıyorum. Ürünü Media Markt üzerinden 400 küsür TL'ye almıştım.

Malzeme Kalitesi Nasıl ?
~Corsair Bu Modelinde Gerçekten Sınıfta kalmış. 1 Yıldır kullanıyorum herhangi bir kırığı olmadı ama ürün kırılmaya çok müsait. Tamamen benim temiz kullanmam sonucu kırılmadı. Özellikle üst kısmı plastik

Ses Performansı Nasıl ?
~Ses olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Şöyle bir düşündüğümde son seste kullandığımı hatırlamıyorum bile!

Gürültü Önleyicisi Nasıl (Dışarıya Ses Verme Oranı)
~Bu konuda da gerçekten çok başarısız sesi biraz yükselttiğimizde dışarıdan çok net bir şekilde duyulabiliyor.

Rahat mı?
~Pedleri deri olmadığı için son derece rahat (Kumaş)

Terletiyor mu?
~Kumaş olduğuna değinmiştim, bu yüzden fazlasıyla terletiyor. Kendim kullanırken kış aylarında herhangi bir terleme olmadı. Ama Yaz aylarında çekilmez bir çileydi 😬

Temizliği Nasıl Yapılmalı
~Yıkamak için Kumaş Kafa Yastıklarını Çıkarıyorsun.
Bir kapta :

✓Su
✓Yumuşatıcı
✓El sabunu (sıvı)
Bunları karıştırıp yastıkları batırıp çıkarıyorsun, en sonra güzelce durulayıp kurumaya bırakıyorsun.
Mikrofon Kalitesi
~Arkadaşlarla konuşurken sesimin gayet iyi olduğunu. Herhangi bir yırtılma olmadığını söylediler.

SON DEĞERLENDİRME
~Fiyatı şuan için 400 olsa kesinlikle önermezdim ama 250₺ için düşünülebilir.

En iyi cevap olarak işaretlersen sevinirim. Başka sorun varsa da cevaplarım 🤠
(Mobilden yazdığım için yazım hataları yapmış olabilirim , özür dilerim)

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam da çalıştığım yerden geldi 😃
Hs35'i 1 yıldır kullanıyorum. Ürünü Media Markt üzerinden 400 küsür TL'ye almıştım.

Malzeme Kalitesi Nasıl ?
~Corsair Bu Modelinde Gerçekten Sınıfta kalmış. 1 Yıldır kullanıyorum herhangi bir kırığı olmadı ama ürün kırılmaya çok müsait. Tamamen benim temiz kullanmam sonucu kırılmadı. Özellikle üst kısmı plastik

Ses Performansı Nasıl ?
~Ses olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Şöyle bir düşündüğümde son seste kullandığımı hatırlamıyorum bile!

Gürültü Önleyicisi Nasıl (Dışarıya Ses Verme Oranı)
~Bu konuda da gerçekten çok başarısız sesi biraz yükselttiğimizde dışarıdan çok net bir şekilde duyulabiliyor.

Rahat mı?
~Pedleri deri olmadığı için son derece rahat (Kumaş)

Terletiyor mu?
~Kumaş olduğuna değinmiştim, bu yüzden fazlasıyla terletiyor. Kendim kullanırken kış aylarında herhangi bir terleme olmadı. Ama Yaz aylarında çekilmez bir çileydi 😬

Temizliği Nasıl Yapılmalı
~Yıkamak için Kumaş Kafa Yastıklarını Çıkarıyorsun.

Bir kapta :
✓Su
✓Yumuşatıcı
✓El sabunu (sıvı)
Bunları karıştırıp yastıkları batırıp çıkarıyorsun, en sonra güzelce durulayıp kurumaya bırakıyorsun.
Mikrofon Kalitesi
~Arkadaşlarla konuşurken sesimin gayet iyi olduğunu. Herhangi bir yırtılma olmadığını söylediler.

SON DEĞERLENDİRME
~Fiyatı şuan için 400 olsa kesinlikle önermezdim ama 250₺ için düşünülebilir.

En iyi cevap olarak işaretlersen sevinirim. Başka sorun varsa da cevaplarım 🤠
(Mobilden yazdığım için yazım hataları yapmış olabilirim , özür dilerim)
Sağolun bir düşüneceğim ama mikrofon kalitesi videolarda bana oldukça kötü geldi o yüzden ch321 almayı düşünüyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağolun bir düşüneceğim ama mikrofon kalitesi videolarda bana oldukça kötü geldi o yüzden ch321 almayı düşünüyorum.
Kendi sesimi duyamadığım için bilemiyorum. Hiç denemedim ses kaydedici de falan 😃

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

fabata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Barış Talaşlı
Kesinlikle önermem öncelikle türkiyedeki servisi rezalet
İkinci olarak mikrofonu discort sertifikalı vs deniyor ancak işe yaramıyor kesinlikle kuşlanışsız bir kulaklık tercih ederken tek sebebim mikrofonunun sökülebilir olmadı ve sertifikalı olmasıydı ancak mikrofonda sınıfta kaldı
Üçüncü olarak headband kısmı kronik sorunlu tüm dünyada iade ediliyor birkaç aylık kullanımdan sonra kırılıyor.
Kesinlikle önermiyorum

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle önermem öncelikle türkiyedeki servisi rezalet
İkinci olarak mikrofonu discort sertifikalı vs deniyor ancak işe yaramıyor kesinlikle kuşlanışsız bir kulaklık tercih ederken tek sebebim mikrofonunun sökülebilir olmadı ve sertifikalı olmasıydı ancak mikrofonda sınıfta kaldı
Üçüncü olarak headband kısmı kronik sorunlu tüm dünyada iade ediliyor birkaç aylık kullanımdan sonra kırılıyor.
Kesinlikle önermiyorum
Hs35 yerine HS50 Pro aldım gayet memnunum şuanlık bir problemi yok.

Top Bottom