Neler Yeni

Corsair HS35 Kulaklık 549 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Carry Online
hs35 leş bir kulaklık önermem. iki arkadaş aldık. ikimizde plastik kısımından kırıldı. sonra bir baktık herkeste böyle 5-6 geçmeden böyle oldu.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Durduk yere nasil kırılıyormuş anlatir misin
1704362902852.png

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu kulaklığı 3 senedir kullanıyorum ve 3 senede 2 kez çatladı, 2 kez de Corsair'e ulaşıp yenisiyle değiştirdim. Ses kalitesi güzel ancak oyunlarda pek iyi değil sesleri iyi veremiyor, rakip oyuncu dibinize girse bile zar zor veriyor ayak sesini. İkinci değişim talebimde garantisi bitmiş olmasına rağmen değişim yaptılar. Garanti ve servis anlamında Corsair harika ama bunu almayın gidin biraz para verin HS50 pro falan alın

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
kronik kulaklık ses kalitesini de beğenmiyorum benimki kırılmıştı aradan 1 yıl sonra falan ortalama, mail attım yeni yolladılar hollandadan elimdekini de göndermedim :D kulağıma takarken kırılmıştı kulaklık ahasdf

Mert

80+ Silver
4 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Mikrofonu kendi sesini alıyor, bu da kumaş ped kaynaklı. Günlük olarak Sony WH1000XM5 kullanıyor olmama rağmen ses kalitesi beni üzmüyor. Nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enes Var
Bu bütçeye bundan iyisi var mıdır bilmiyorum. Doların 6 - 7 lira olduğu zamanlar 300 TL'ye almıştım. Bu bütçedeki kulaklıklar arasında iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Mikrofonu kendi sesini alıyor, bu da kumaş ped kaynaklı. Günlük olarak Sony WH1000XM5 kullanıyor olmama rağmen ses kalitesi beni üzmüyor. Nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum.
O mikrofonun sesini alması realtekten düzeltiliyor ped kaynaklı değil ses %1'ken bile sekiyordu hocam o. Çok basit çözümü var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bünyamin Avcı
Bu bütçeye bundan iyisi var mıdır bilmiyorum. Doların 6 - 7 lira olduğu zamanlar 300 TL'ye almıştım. Bu bütçedeki kulaklıklar arasında iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O mikrofonun sesini alması realtekten düzeltiliyor ped kaynaklı değil ses %1'ken bile sekiyordu hocam o. Çok basit çözümü var.
Çözüm nedir hocam tam olarak

Top Bottom