Perma Yİyecek Birisi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
void elite yerine alınır mı"Dırop pılas" alacağıma bunu alırdım şahsen,hem de daha ucuz.
void elite yerine alınır mı"Dırop pılas" alacağıma bunu alırdım şahsen,hem de daha ucuz.
tiamat 7.1 kullanıyorum ondan buna geçilmeye değermi bide bunda gerçek 7.1 varmı?Şu an Akakçe üzerinde sıraladığımızda en ucuzu 400 TL. GamingGenTR ile Elwind işbirliğiyle ürünü sepete ekledikten sonra ELWINDHS50 kodunu kullanarak bu fiyata alabiliyorsunuz. İhtiyacı olanlar için iyi bir fiyat bence. İyi günler dilerim...
Ürün linki: https://www.gaming.gen.tr/urun/5393/corsair-hs50-pro-stereo-siyah-gaming-kulaklik/
Ben ergonomisini daha çok sevdiğim için Void Elite'ın HS50 Pro'yu seçmezdim.void elite yerine alınır mı
rahatlık açısından çok fark var mı 10 saatten fazla kullanım yaptığım günlerde oluyorBen ergonomisini daha çok sevdiğim için Void Elite'ın HS50 Pro'yu seçmezdim.
Gerçek 7.1 yok. Malesef geçilir mi fikrim yok, yanlış bilgilendirmeyeyim.tiamat 7.1 kullanıyorum ondan buna geçilmeye değermi bide bunda gerçek 7.1 varmı?
Bu fiyata tabiiki alınır. Bütçen void elite'a çıkıyorsa alınmaz.void elite yerine alınır mı
Sepete ekleyip bu kodu kullanınca 298 TL ELWINDHS50Ben de fiyat olarak nedense 499TL gözüküyor.